Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 22.01.2018 21:28:52

NEVERJETNO RAZKRITJE Zlatka Zahovića: Pomočnik enega NAJBOLJŠIH trenerjev na SVETU je rekel, da je Maribor ...

Drago Wernig - TAKA
Športni direktor vijoličastih Zlatko Zahović je razkril nekaj zelo zanimivega.

Ko smo Zlatka Zahovića povprašali, ali je pred začetkom letošnje sezone zares pričakoval, da bi lahko njegovi nogometaši pripravili prvovrstno presenečenje in se uvrstili v skupinski del lige prvakov, je odgovoril zelo odkrito.


"Na začetku priprav so bile naše misli usmerjene izključno v drugi kvalifikacijski krog, ki je za nas vsako leto izjemno pomemben. Dobro smo se zavedali pomembnosti dvoboja z Zrinjskim, nakar smo seveda kakopak želeli biti uspešni še proti Hafnarfjördurju. Drži, da smo imeli pri žrebu nekaj sreče, vendar to ne spreminja dejstva, da sta bili obe tekmi vse prej kot lahki. Ko imaš enkrat zagotovljeno ligo Europa, je seveda vse lažje, samozavest je na vrhuncu, Maribor pa je v takšnih spopadih, kakršen je bil s Hapoelom, zelo izkušen. Imamo igralce, ki so odigrali že ogromno tako zahtevnih tekem, navsezadnje imamo najboljšega strelca kvalifikacij vseh časov, kar pove marsikaj," je dejal športni direktor vijoličastih. 

Nato pa odkril nekaj zares zanimivega: "Mojega dobrega prijatelja, ki dela za enega od najboljših trenerjev na svetu, sem denimo prosil, naj malce analizira našo ekipo. Veste, kaj mi je rekel? Da razume, zakaj smo uspešni, glede na to, kakšna je govorica telesa igralcev, kako je ekipa pripravljena, kakšna je taktična kultura … In da si ne bi želel igrati proti takšnemu moštvu, kot je Maribor, čeprav prihaja iz nekega drugega nogometnega sveta, v katerem so številke najvišje. Videl je, česar marsikdo ne vidi, in to je bila še ena potrditev našega dela. Ko smo se na korak približali ligi prvakov, je bilo pri nas vse jasno. Bili smo prepričani, da nam bo uspelo, pri nikomer v klubu v zvezi s tem ni bilo niti kančka dvoma. Verjeli smo, da nam bo uspelo. Vsi, od prvega do zadnjega."

Članki iz rubrike