Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 21.01.2018 16:55:53

Bo Olimpija zdaj zdaj dobila NOVO OKREPITEV?! Pri klubu mladega vezista priznali: Res je, je na IZHODIH VRATIH!

www.alesfevzer.com
V naslednjem tednu gre pričakovati, da se bo Olimpija še dodatno okrepila.

Olimpija je v tem prestopnem roku pripeljala le enega nogometaša, iz vrst zagrebškega Dinama je prišel 20-letni centralni branilec Filip Uremović, ki je v soboto proti Kustošiji že zaigral prvič v zeleno-belem dresu. Trener Igor Bišćan sicer upa, da bo novincev še kar nekaj, v obrambi ima recimo na obeh bočnih položajih po le enega nogometaša. Medtem ima precej več vezistov, a očitno ni nemogoče, da bo dobil še enega. Vse glasneje se namreč namiguje, da je pred prihodom v Stožice tudi šele 18-letni defenzivni vezist Vladan Danilović.

Član Borca velja za enega najbolj nadarjenih nogometašev v Bosni in Hercegovini, z njim naj bi se spogledovala tudi Partizan in Crvena zvezda. Toda zmaji so menda tisti, ki so naredili prvi resnejši korak in dejansko poslali uradno ponudbo zanj. Pri Borcu so priznali, da so slednjo res prejeli, čeprav niso želeli razkriti, ali jo je res poslala Olimpija ali ne. Je pa Danilovićevo slovo resnično zelo verjetno.

"Danilović je na izhodnih vratih našega kluba. Povsem možno je, da bo zapustil priprave in se priključil novemu klubu. Toda imena slednjega vam ne morem povedati, saj pogajanja še trajajo," je dejal Vico Zeljković, prvi mož športnega dela kluba iz Banjaluke. Ali je omenjeni klub res Olimpija, bo bržčas znano že v kratkem.

vladan danilovic
vszi

Članki iz rubrike