kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
3 20.01.2018 15:33:04

Olimpija se je (na)mučila s hrvaškim drugoligašem (video)

ALESFEVZER.COM
Nogometaši Olimpije so odigrali prvo tekmo v pripravljalnem obdobju.

Za nasprotnika so imeli predzadnjo ekipo hrvaškega drugoligaškega tekmovanja Kustošijo. Trener zmajev Igor Bišćan je priložnost za igro ponudil vsem igralcem, ki jih je imel na voljo. Prvi polčas je Olimpije igrala v postavitvi 4-4-2 z rombom na sredini igrišča in Benkom ter Abassom v napadu, v drugem je hrvaški strokovnjak preizkusil formacijo 4-2-3-1.

V uvodu so bili Ljubljančani boljši tekmec in premoč kronali že v 12. minuti, ko je dobro podajo Miškića izkoristil Benko. Izkušeni napadalec je žogo najprej zaustavil s prsmi in jo poslal v mrežo.


Ob polčasu je na igrišču od začetne postave ostal samo vratar Vodišek. Zmaji so drugi del začeli nekoliko slabše in po slabih desetih minutah so gostje prek Višića izenačili. V nadaljevanju je v igro vstopil še petnajstletni Martin Pečar, ki je zaigral na položaju napadalno usmerjenega vezista. Do konca tekme je bilo še nekaj priložnosti, najlepša je bila tista iz 86. minute, ko je Pečar je zaposlil Oduwo, slednji je žogo podaljšal do Brkića, srbski vezist pa se je izkazal z odličnim strelom z roba kazenskega prostora in svojemu moštvu zagotovil zmago.

Olimpijo v sredo čaka dvoboj s še enim hrvaškim drugoligašem Croatio iz Sesvet.

Zmaji so igrali v naslednji postavi: Vodišek, Boateng, Uremović, Zarifović, Štiglec, Cretu, Miškić, Čanađija, Kronaveter, Benko, Issah. Igrali so še: Apau, Krićković, Ilić, Španja, Kapun, Brkić, Oduwa, Alves, Savić, Vombergar, Pečar. Trener: Igor Bišćan.

Članki iz rubrike