Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 15.01.2018 08:45:31

URADNO ZAPEČATENO! Na dan prvega treninga v tem letu Olimpija javnosti predstavila tudi PRVO OKREPITEV v zimskem prestopnem roku (foto)

alesfevzer.com
Olimpija predstavila prvo okrepitev.

Danes ob 10. uri se bo v Spodnji Šiški začel prvi letošnji trening nogometašev Olimpije, na njem bo prisoten tudi prvi letošnji novinec. Zmaji so uradno potrdili prihod Filipa Uremovića, 20-letnega centralnega branilca, ki je doslej igral za rezervno ekipo hrvaškega velikana Dinama. Uremović je pogodbo z Olimpijo podpisal do konca sezone 2020/21.

"Dogovor je bil sklenjen hitro, saj smo ugotovili, da imamo iste cilje. Filipa odlikuje izjemen karakter. Je delaven, marljiv in ambiciozen fant. Njegove največje nogometne kvalitete so hitrost, agresivnost in dobra igra v skoku. Verjamem, da bo pokazal, da je vreden dresa Olimpije," je ob podpisu pogodbe dejal prvi kadrovnik kluba Mladen Rudonja, Uremović je dodal: "Zelo sem srečen in zadovoljen. Olimpija je velik klub s prekrasnimi navijači. Najbolj pomembno je, da se klub bori za naslov v prvenstvu in pokalu. Vse se je odvilo zelo hitro in lahko rečem, da sem presrečen ob prihodu v Olimpijo."

filip uremovic
SPS/NKOlimpija.si

Članki iz rubrike