Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Dejan Mitrović
Dejan Mitrović
2 10.01.2018 08:48:48

Zelo zelo vroče v LJUDSKEM VRTU! Jasmin Mešanović je dobil novega in presenetljivega snubca!

Drago Wernig - TAKA
V Ljudskem vrtu je živahno in nič ne kaže, da bi se v naslednjih dneh stvari lahko umirile.

Maribor bo, tako se zdi, zelo dobro unovčil spodobne igre v ligi prvakov in svojo blagajno še nekoliko obogatil na račun milijonskih prodaj. Odšel je Jean-Claude Billong, Zlatko Zahović je prodal tudi vijoličastega dragulja Nina Kukovca, znova pa se veliko govori tudi o odhodu Jasmina Mešanovića. 

Ko je napadalec Zrinjskega poleti prišel v Ljudski vrt, ga je le malo ljudi videlo kot tisto pravo, odlično okrepitev. Na Jasmina Mešanovića je večina gledala kot na nekoga, ki je v Maribor prišel samo zato, ker je ples kroglic vijoličastim v drugem krogu kvalifikacij za ligo prvakov namenil prvaka BiH Zrinjski in je želel športni direktor štirinajstkratnih slovenskih državnih prvakov oslabiti konkurenta. Morda je najboljši strelec v zgodovini slovenske reprezentance zares Mešanovića pod Kalvarijo zvabil v prvi vrsti za to, da klub iz Mostarja na tekmi s Štajerci ne bi mogel računati na svojega najboljšega strelca, toda v jesenskem delu sezone se je izkazalo, da je Mešanović precej več kot samo način za oslabitev tekmeca. Ne, v Mariboru danes izjemno popularni ’Meša’ se je izkazal kot zadetek v polno. Kot okrepitev v pravem pomenu besede. S svojimi srčnimi igrami je hitro na svojo stran dobil navijače, ko mu je steklo še pred golom, je kar naenkrat postal nezamenljiv v začetni enajsterici vijoličastih. Šest prvenstvenih zadetkov, dva pokalna in en v ligi prvakov (v zadnjem krogu skupinskega dela za remi proti Spartaku) je izkupiček, kakršnega od njega ni pričakoval nihče, verjetno je z njim presenetil tudi sebe. In ker je gol dosegel tudi med elito, je nase opozoril tudi precej bogatejše klube od Maribora.

V preteklih dneh se je Mešanovića povezovalo z odhodom v eno izmed najmočnejših lig v Evropi. Najprej se je govorilo, da bi lahko napadalec, ki je pred štirimi dnevi praznoval svoj 26. rojstni dan, odšel v berlinsko Hertho, kjer bi zamenjal sonarodnjaka Vedada Ibiševića. Nato se je začelo omenjati njegov morebitni odhod k španskemu prvoligašu Levanteju, najbolj glasno pa se je Mešanovića povezovalo z italijanskim prvoligašem Genoo. Ta naj bi bila po poročanju bosanskih medijev najbolj konkretna in naj bi na Mladinsko 29 v Mariboru poslala ponudbo v višini 1,5 milijona evrov, a se je Zahović vljudno zahvalil in dejal, da želi še milijon evrov več za svojega vročega napadalca. Stanje se je v zadnjih dneh malce umirilo, govorice so malce potihnile, zdaj pa je spet udarilo.

Na uho nam je namreč prišlo, da je Mešanović dobil novega snubca. Ta sicer ne prihaja iz ene izmed petih najmočnejših lig v Evropi, vseeno pa gre za v Evropi zelo spoštovan klub, ki je v zadnjih letih na evropskih prizoriščih zelo blestel. Za mariborskega napadalca se je ogrel serijski bolgarski prvak Ludogorec, ki vse odkar je v sezoni 2011/12 prišel med bolgarsko elito, pozna samo veselje.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO LAHKO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI

Članki iz rubrike