stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
11 05.01.2018 08:14:22

Spet se MOČNO KRHA! Odprta nova fronta pri OLIMPIJI: Velike težave tam, kjer ne bi smele biti!

Grega Wernig
Vsi smo mislili, da bo letošnja zima v Ljubljani vendarle minila bolj kot ne mirno, a se je kje drugje kot v Olimpiji odprla nova fronta. No, slednja menda traja že nekaj dni oziroma celo tednov, čeprav ni povezana s člansko ekipo, pa to ne pomeni, da v prihodnje ne bo dvigovala ogromno prahu. V prvi vrsti zato, ker je na obzorju že zarisana naslednja velika sprememba v klubu iz prestolnice.

Čeprav se nekateri na vso moč trudijo, da bi Olimpijo v očeh javnosti predstavili kot zelo resen in urejen klub, se vedno znova zgodijo stvari, zaradi katerih nam ne preostane drugega, kot da resno podvomimo o tem. Poglejmo denimo le obdobje od konca jesenskega dela sezone 2017/18. V Ljubljani je zavladalo mrtvilo, ki bi na prvi pogled sicer lahko bilo blagodejno, a le do trenutka, ko postane jasno, da se je zimski prestopni rok že začel in da je prvi novoletni zbor članske ekipe pred vrati. Igor Bišćan bo svoje varovance na uvodnem treningu pozdravil naslednji teden, še vedno pa se nič ne ve, kdo vse se ga bo sploh udeležil.

No, jasno je, da Aleksandra Šelige, Luke Gajića in Sandija Ćoralića zagotovo ne bo, a pri tem se tudi konča. Medtem ko na drugem koncu države Zlatko Zahović s sodelavci že pospešeno sestavlja igralski mozaik za spomladanski naskok na naslednji naslov državnega prvaka, v Olimpiji vsi čakajo le na to, kdaj se bo z dopusta vrnil Milan Mandarić. Predsednik kluba ima seveda največjo mogočo pravico, da si vzame nekoliko daljši oddih, težava pa nastane, če za sabo pusti povsem nefunkcionalen kolektiv. Da ga je, ni dvoma. Zakaj? Preprosto. V upravi Olimpije pač ni nikogar, ki bi lahko samostojno odločal o trenutno najpomembnejših vprašanjih. In zato »vse stoji«.

Obojestransko nezadovoljstvo
Da bi se moral Milan Mandarić torej kar najhitreje vrniti v Ljubljano, ni nikakršnega dvoma. Na mizi ima preprosto prevelik kup. Da bi bilo zanj vse še nekoliko huje, pa je kriv tudi 'revolt', ki smo mu priča v mladinskem pogonu. Kot smo izvedeli, ni namreč izključeno, da se bo od Olimpije že v kratkem poslovil Andrej Razdrh, vodja mladinske šole in hkrati trener kadetske ekipe. V zadnjih tednih so se stvari pač zaostrile do te mere, da je takšen scenarij precej verjeten. Ključno je seveda vprašanje, zakaj. Kot smo izvedeli, naj bi bilo sicer nezadovoljstvo obojestransko ...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike