zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
3 01.01.2018 08:35:47

Luka Elsner se k vrača k Olimpiji, toda kot čisto prava NOČNA MORA?! Nekdanji trener zmajev želi svojemu bivšemu klubu speljati njegovega ZVEZDNIKA!

www.alesfevzer.com
Pafos se želi okrepiti z nogometašem Olimpije.

Z novim letom se je uradno začel tudi zimski prestopni rok, kar pomeni, da bo v naslednjih dneh v svetu nogometa še kako zanimivo. Prestopna aktivnost bi lahko bila precejšnja tudi v Sloveniji, kjer smo bili že v preteklih dneh priča številnim zanimivim dogodkom. No, najbolj aktivne je bil Maribor, medtem ko so bili pri Olimpiji bolj kot ne mirni. Kakopak tudi zato, ker se prvi mož kluba Milan Mandarić mudi na dopustu v Združenih državah Amerike. A ko se bo vrnil v Ljubljano, ga bo na pisalni mizi čakalo marsikaj zanimivega. Tudi ponudba za - Issaha Abassa?!

Kot poročajo mediji na Cipru, to ni nemogoče. Zanimanje za odličnega Ganca naj bi namreč pokazal kar Pafos, ki ga s trenerske klopi vodi Luka Elsner. Nekdanji trener Olimpije bojda ni zadovoljen s tem, kar ima pri svojem klubu na voljo v napadu, hkrati naj bi mu bogata uprava kluba že odobrila kar zajeten kupček finančnih sredstev za nakup novega nogometaša. In Elsner naj bi se ogrel prav za Abassa, ki pa - skoraj zagotovo - ni poceni. Vsi dobro vemo, da Mandarić ne popušča, vsaj kar zadeva odškodnine, zato ga bo Pafos bržčas lahko prepričal le z milijonsko ponudbo. No, s ponudbo, ki se ne bo končala pri enem milijonu evrov ... Kakorkoli, začel se je mesec januar in tudi v Sloveniji bo zagotovo še kako vroč ...

issah abass
Grega Wernig

Članki iz rubrike