državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Robert Balantič
Robert Balantič
9 31.12.2017 08:10:34

Rudar potrebuje Maryja, a tudi DENAR: S takšno odškodnino bi bilo precej lažje!

alesfevzer.com
V velenjskem prvoligašu je dogajanje po koncu prvega dela sezone zelo umirjeno, toda kljub temu je bolj ali manj jasno, da brez premikov v igralski zasedbi ne bo šlo. Najbolj vroč je najboljši strelec John Mary.

Po vročem poletnem dogajanju, ko so se Ob jezeru zahvalili za sodelovanje srbskim investitorjem, je nekaj časa kazalo, da Velenjčanom morda grozi mrk. Naposled so se mu izognili, toda dejstvo je, da so bili spet prisiljeni kreniti skoraj od začetka. Ustvarja se nova zgodba, vodilni možje kluba so glavno vlogo namenili Marijanu Pušniku. Svoje delo v jesenskem delu sezone je opravil z odliko; le redki so namreč knape pričakovali na visokem četrtem mestu na lestvici. »S tem, kar je pokazala moja novoustanovljena ekipa, sem izredno zadovoljen. Po odhodu prejšnje garniture iz Srbije – odšlo je 16, 17 igralcev – je bilo seveda veliko prihodov. Prišli so zlasti mladi, neuveljavljeni fantje, ki so pred tem igrali v mladinski kategoriji, v tretji ligi ali pa so bili kje drugje rezervisti. Ampak delali so zelo dobro in pokazali, da so sposobni igrati na tej ravni, hkrati je izjemnega pomena, da sta v slačilnici prevladovali pozitivna miselnost in enotnost,« koroški strokovnjak razumljivo ne skriva zadovoljstva.

A bržkone bo pred začetkom spomladanskega dela sezone prišlo do sprememb v ekipi. Marijan Pušnik je že pred časom razkril, da za nekatere njegove varovance vlada izjemno zanimanje, v prvi vrsti za najbolj vročega napadalca velenjskega prvoligaša in tretjega strelca Prve lige Telekom Slovenije Johna Maryja. Po naših informacijah naj ne bi bilo izključeno, da bo kariero nadaljeval v Izraelu, Velenjčani pa se bodo menda zadovoljili z vsaj 500 tisoč evri odškodnine.

Značke: rudar, plts, velenje, mary

Članki iz rubrike