Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
1 18.12.2017 10:01:01

Slovan snubi NOGOMETAŠA OLIMPIJE, toda ponudba NI DOVOLJ VISOKA: Mandarić za Bajrića zahteva vrtoglavih ...

www.alesfevzer.com
Bo Kenan Bajrić v zimskem prestopnem roku zapustil Olimpijo?

V tej sezoni odlični branilec Olimpije Kenan Bajrić je v slovaškem velikanu Slovanu dobil resnega snubca. Toda če ga bodo Bratislavčani želeli pripeljati v svoje vrste, bodo morali kar globoko pobrskati po vreči z denarjem. Finančna pričakovanja Ljubljančanov so namreč precej visoka.

Odkar je Milan Mandarić prvi mož Olimpije, ga ni bilo prestopnega roka, v katerem zmaji ne bi vknjižili vsaj kakšnega finančno vse prej kot zanemarljivega posla. Sredi sezone 2015/16, ki se je končala z naslovom prvaka, sta Stožice za slabih 10 milijonov evrov zapustila Ezekiel Henty in Andraž Šporar. Poleti 2016 je nato ob plačilu odškodnine v Turčijo odšel Matic Fink, na začetku letošnjega leta so bili prodani Miha Zajc, Antonio Delamea Mlinar in Etien Velikonja, pred pol leta sta odšla še Nemanja Mitrović in Blessing Eleke. Kako pester bo tokratni prestopni rok, bomo kakopak šele videli. Menda ne preveč, je pred kratkim izjavil Milan Mandarić. A morda bo koga vseeno moral prodati, marsikaj bo odvisno od ponudb, ki jih bodo dobili nogometaši njegovega kluba.

MILAN MANDARIĆ ZAHTEVA VEČ
Prvi, ki je prejel snubca, in to zelo resnega, je – kot smo poročali že v sobotni številni – Kenan Bajrić. Po naših informacijah naj bi do uvodnih sestankov že prišlo, Slovan naj bi s ponudbo bolj kot ne že prepričal nogometaša edinega ljubljanskega prvoligaša. No, toda precej večji zalogaj bo verjetno Olimpija oziroma Milan Mandarić. Kot smo izvedeli, so Slovaki pripravljeni plačati med 600 in 700 tisoč evri, s tem da slednji znesek predstavlja zgornjo mejo. Toda Mandarića klub iz Bratislave s tem bojda ni ravno prepričal. Zeleno-beli naj bi namreč dali jasno vedeti, da je Bajrić eden njihovih tako najboljših kot tudi najvrednejših nogometašev, zato omenjeni znesek ne bo dovolj. Mandarić naj bi za 22-letnega centralnega branilca zahteval ...

CELOTEN ČLANEK SI PREBERITE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike