Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 17.12.2017 15:34:53

Športni direktor Domžal POTRDIL: Ta dva igralca gotovo odhajata

alesfevzer.com
Domžalski nogometaši so na zasluženem zimskem oddihu, kar pa seveda ne pomeni, da ob Kamniški Bistrici vlada mrtvilo.

V glavni vlogi je zdaj športni direktor, najbolj vroča pa so kadrovska vprašanja. "Vse poteka po predvidenih načrtih. 'Zapiramo' nekatere zadeve, spet druge se odpirajo. Nočemo pretirano dolgo čakati z dokončnim oblikovanjem igralskega mozaika. Nikakor ne do zaključka januarskega prestopnega roka, to ne bi bilo prijetno; vse bomo poskušali rešiti že prej. Tektonskih premikov sicer ne pričakujemo, je pa za nas načeloma normalno, da dva igralca prodamo, s kakšnim pa tudi prekinemo sodelovanje. Ker imamo različne interese, ker so nekateri fantje nezadovoljni z minutažo, toda vse to so običajne stvari. Želimo si, da bi imeli do začetka januarja jasno sliko, s kom naprej," je povedal Matej Oražem.

Seveda smo si želeli, da bi bil bolj nazoren. Kakšen je trenutni status Jureta Balkovca, ki je bil precej vroč že poleti "Smo razmeroma blizu uresničitve prestopa. Načelni dogovor je že sklenjen, in če bo vse potekalo tako, kot smo dorekli, ne pričakujem težav," je odvrnil Oražem in razkril, da se bo 23-letni levi bočni branilec preselil v Italijo. "Mislim, da je to zanj prava država. Optimalna. Tam bodo gotovo znali ceniti njegovo kakovost in sposobnosti ter mu pomagali odpraviti pomanjkljivosti, ki jih še ima," O imenu kluba ni želel govoriti, izvedeli smo le, da bo Jure Balkovec v nadaljevanju sezone igral v drugem kakovostnem razredu italijanskega nogometa oziroma v serie B.

Pred odhodom je tudi mladi napadalec Alen Ožbolt. "Z njim imamo dogovor, da si lahko poišče nov klub. Mislim, da se v tej smeri nekaj že dogaja, omejevali ga ne bomo. Po vrnitvi iz Nemčije ni imel potrebne minutaže in skoraj nujno je, da si poišče nov izziv. Jasno je, da je za njim zelo zahtevno obdobje. Z odhodom v Dortmund je naredil velik korak naprej, a se je potem vrnil na izhodišče in se spet moral boriti za svoje mesto v ekipi, poleg tega mu naš sistem igre z enim napadalcem ne ustreza najbolj. Mislim, da je za njegov nadaljnji razvoj najbolj koristno, da odide v ekipo, kjer bo redno v ritmu tekem. Da, zelo verjetno je, da se bomo – predvsem v Alenovo dobro – dogovorili, da bo lahko ob določenem nadomestilu odšel drugam," je razkril športni direktor Domžal.

Članki iz rubrike