Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Robert Balantič
Robert Balantič
4 16.12.2017 08:06:10

Pod Kalvarijo MIR? Pa kaj še! V zakulisju je ZELO ŽIVAHNO! Vijoličasti imajo na mizi MILIJONE za dva igralca!

Drago Wernig - TAKA
Nič kaj si vodstvo Maribora kot kaže ne bo odpočilo v teh dopustniških dneh za naše prvoligaše.

Po razgibanih preteklih dnevih, ko so Mariborčani predstavili dve okrepitvi in napovedali prihod tretje, se zdi, da pod Kalvarijo prevladuje mir, toda po naših informacijah je dogajanje v zakulisju še vedno nadvse zanimivo. Dobili smo namig, da ima Zlatko Zahović na mizi zelo mamljivi ponudbi za dva pomembna člena ekipe, Jasmina Mešanovića in Jean-Clauda Billonga.

"Hertha nima takšnega napadalca, kot je Jasmin Mešanović," se je pred tednom dni odzval Zlatko Zahović, ko je v javnost pricurljala možnost, da bi 25-letnik iz Tuzle utegnil svojo nogometno pot nadaljevati v Nemčiji. Zdaj se je zavil v molk in tudi zaradi tega lahko sklepamo, da se nekaj dogaja, športni direktor pa je takšno držo ohranil tudi ob naši naslednji informaciji, ki prihaja iz zanesljivega vira in je povezana z Jean-Claudom Billongom. Izvedeli smo namreč, da naj bi ZZ dobil mamljivo ponudbo za prodajo francoskega branilca. Milijonsko. Kaj bolj oprijemljivega je v tem trenutku zavito v tančico skrivnosti, toda scenarij, da bi 192 centimetrov visoki nogometaš zamenjal klubske barve, ni nemogoč. 

Zanimanje snubcev je gotovo izzval z odličnimi igrami v končnici jesenskega dela sezone, ko je bil po začetnih težavah, ki so bile tudi posledica poškodbe, na visoki ravni tako v prvenstvu kot v ligi prvakov, nase pa je med tednom prav tako opozoril ob igrišču. Gostoval je na francoski športni televiziji SRF Sport 1, kjer so predstavili njegovo zgodbo in pot iz četrte lige v najprestižnejše tekmovanje, ki jo je prehodil v kratkem času. Na 67-milijonskem trgu je bila to vsekakor tudi odlična reklama za Maribor, poleg tega se je varovanec Darka Milaniča v studiu pogovarjal s tako velikimi nogometnimi imeni, kot sta Emmanuel Petit in Frank Leboeuf, ki sta s Francijo leta 1998 osvojila naslov svetovnega prvaka, ter William Gallas, ki je bil leta 2006 z galskimi petelini svetovni podprvak.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V SOBOTNI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike