bencin Svet24.si

Nič več spreminjanja cen bencina na 14 dni?

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

1711367003-dsc04094-1711366985898 (1) Reporter.si

Piše se leto 2025, za predsednika SDS kandidira ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okrevanje v ‘raju’

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
15 05.12.2017 10:08:42

Bil je njegov NAJTESNEJŠI SODELAVEC, nato pa ... Milan Mandarić razkril: Moral sem ga ODSTRANITI iz Olimpije, saj bi naredil ...

Tit Košir
Milan Mandarić spregovoril o bivšem sodelavcu.

Kar nekaj je takšnih, s katerimi je bil Milan Mandarić nekaj časa v zelo dobrih odnosih, a se je nato z njimi sprl in povsem prekinil stike. Enako velja tudi za Francija Matoza, odvetnika, ki je pred časom na eni od tiskovnih konferenc celo sedel ob boku predsednika Olimpije. Matoz je kar nekaj časa tesno sodeloval z Mandarićem; bil je njegov svetovalec, bil je njegov zaupnik. Dokler se nista sprla. In zdaj ima Mandarić o Matozu vse prej kot lepo mnenje. Še več, prepričan je, da bi Olimpija utrpela ogromno škode, če ga ne bi odstranil od kluba iz Ljubljane.

"Ko sem pretrgal sodelovanje z Matozom in smo opravili revizijo njegovega poslovanja, so me rezultati osupnili. Nisem si znal predstavljati tako škodljivega ravnanja zastopnika za stranko. Tudi zaradi tega sem ga odstranil iz Olimpije, da ne bi naredil še večje škode. A vseeno se čutim prevaranega," je v intervjuju za Finance dejal poslovnež iz Združenih držav Amerike in dodal: "To s klifom (v Kopru, kjer želi občina na Mandarićevi zemlji zgraditi razgledni stolp, op. a.) ni edina in najhujša njegova prevara. Pred leti sem mu naročil, da se zame in z mojim denarjem pogaja o nakupu hotela Virginia v Portorožu. In kaj je naredil on? Moj odhod v Ameriko je izkoristil in kupil ta hotel zase!!! To sem izvedel iz medijev in sprva sploh nisem mogel verjeti, da je kaj takega mogoče."

mandaric matoz ap
Arsen Perić

Članki iz rubrike