krokar Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, ...

trump-with-sons Svet24.si

Trump nima dovolj denarja

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221 Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Thomas naj bi vedel preveč Odkrito.si

Je pokojni Kingston vedel, kaj je narobe s Kate?

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

nu
nu
6 22.11.2017 07:57:18

Dare Vršič brutalno iskreno o zapravljenih priložnostih: Povem vam, kaj najbolj obžalujem in kje bi moral reagirati drugače!

Drago Wernig - TAKA
Mariborčani se z zadnjega gostovanja v letošnji ligi prvakov vračajo s točko.

Dare Vršič je v igro vstopil na začetku drugega polčasa in z njim je Maribor postal precej bolj nevaren. V 50. minuti je z izvrstno podajo zaposlil Šulerja, ki je zadel vratnico, tudi sam pa je imel lepo priložnost za zadetek.

Vršič je bil po tekmi sicer zadovoljen, a ne popolnoma. Obžaluje predvsem zapravljene priložnosti. "Končno sem tudi v ligi prvakov dobil minute. 1:1 je dober rezultat, velik uspeh, čeprav bi se dalo doseči tudi kaj več. Imeli smo veliko izrednih situacij, tako da bi bilo mogoče tudi zmagati. Na tej tekmi bomo gradili tudi naprej, odigrali smo vrhunsko," je najprej dejal Apačan, nato pa na vprašanje, katero priložnost najbolj obžaluje, iskreno dejal: "Žal mi je za Šulerjevo vratnico, a to ni bila edina priložnost, ki jo obžalujem. Moj strel s 16 metrov se mi je zdel lepa priložnost. Takrat je po levi strani tekel tudi Viler, in če bi jaz reagiral drugače, bi prišli v šah-mat položaj, podoben tistemu, ki smo ga imeli pri našem golu. Tudi akcija Tavaresa in Boharja je bila obetavna. Sama sta šla na enega branilca. Če bi se bolje znašla … Kar nekaj je bilo lepih priložnosti. Res nam je lahko žal, da jih nismo izkoristili."

Članki iz rubrike