Mobilna verzija
Peter Poles in Tara Zupančič Odkrito.si

Druga sezona šova Zvezde plešejo: Svet bi bil ...

MaticKolenc_IndiraEkic Svet24.si

Po koncu šova našla ljubezen!

brisače Svet24.si

Zdravju nevarni mikrobi na brisačah

gosposvetska cesta_prenova Svet24.si

Slaba novica za voznike: zaprta tudi Dalmatinova

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

alenka tetickovic Njena.si

Bolezen: Alenka Tetičkovič se počasi pobira

branko duric duro Njena.si

Kaj je počel Đuro z energično svetlolasko?

nu
nu

ZLATKO ZAHOVIĆ ponovno udaril: Naj vam povem, kaj je bila NAJVEČJA FRUSTRACIJA Olimpije na petkovem derbiju!

Grega Wernig

Pred derbijem je tvegal in zadel v polno. Zdaj je veliki zmagovalec, ob tem pa si je spet dal duška v svojem slogu.

Ko je za Večer govoril, da se klubu iz lige prvakov ni treba ukvajrati s klubom, ki je izpadel proti Vaasi, je po mnenju mnogih tvegal po nepotrebnem. Mnogi so dejali, da je po nepotrebnem motiviral Olimpijo, namesto da bi jo pustil spati na lovorikah oziroma na zmagi 3:0 na prvem pokalnem derbiju. Toda Zlatko Zahović je očitno zelo dobro vedel, kaj je počel. Predvsem pa je - vsekakor tudi z malo nujno potrebne sreče - zadel v polno. In zdaj je spet na konju. 

Njegov pristop se je izkazal za najboljšega, in čeprav je trener Olimpije njegov nivo komuniciranja označij za prenizek, je Zahović v tem trenutku zmagovalec. Kot tak pa je tudi spregovoril za Pop TV. "V prvem polčasu smo bili odlično, mislim, da bi ga morali dobiti s 3:0. Dosegli smo zadetek in si ustvarili toliko priložnosti, da bi jih morali doseči še nekaj," je poudaril v pogovoru za omenjeno televizijo in šel še korak dlje pri opisu drugega polčasa. 

"Nedvomno smo se v drugem delu nekoliko umaknili nazaj, a bili še vedno nevarni. Če bi kdo takemu pristopu lahko rekel bolj obramben, pa jaz pravim, da je bila največja frustracija Olimpije ravno drugi polčas. Ko je videla, da ji ne dovlimo ničesar in da nam ne more prav nič," je poudaril v svojem slogu, ki bo zagotovo ponovno dvignil kar nekaj prahu. 

Značke: zahovič , maribor , olimpija , derbi