Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
6 18.11.2017 15:09:24

Pozabite večni derbi: KOMEDIJA v Dravogradu! Na tekmi Ankaran - Celje prizori, kakršnih prva liga ne pomni! (foto)

Grega Wernig
Po petkovem večnem derbiju je bil danes zgodaj na sporedu povsem drugačen vrhunec.

V Dravogradu sta Ankaran in Celje odigrala tekmo, ki je nase opozorila z neverjetnimi dogodki. Najprej ob igrišču, kajti na tekmi ni bilo pobiralcev žog. Da, prav ste prebrali, na tekmi prve slovenske nogometne lige ni bilo pobiralcev žog. Oziroma, če smo povsem natančni, sprva ni bilo niti enega samega, nato pa je v 17. minuti prišel prvi, ki je do konca tekme ostal edini. Da, ponovno ste prebrali pravilno, do 17. minute so si igralci žoge pobirali kot na dvorišču, nato pa jim je pomagal en sam pobiralec za celo igrišče.

Tekma je vseeno nekako tekla, ogrožena pa je bila zaradi povsem druge, še ene bizarne zadeve. Ob enajstmetrovki za goste iz Celja in pozneje izključitvi domačega igralca je namreč primorska zasedba, ki domače tekme igra na koroškem, grozila s tem, da bo zapustila igrišče in bojkotirala preostanek srečanja. Groženj je bilo kar nekaj, a jih Ankaran nato ni uresničil ter je tekmo pripeljal do konca. S še eno, dodatno dramo, tokrat rezultatsko. 

Z igralcem manj, po grožnjah z bojkotom in še vedno z le enim pobiralcem žog je Ankaran, ki je ves čas zaostajal 0:1, v 90. minuti vendarle prišel do izenačenja in kazalo je, da je na najbolj neverjeten način prišel do točke. Toda ne ... Celjani so v 93. minuti ene najbolj nenavadnih tekem v zgodovini slovenskega prvenstva zadeli še enkrat in zmagali 2:1. Še vedno le z enim pobiralcem žog.  

Članki iz rubrike