Mobilna verzija
šarac Odkrito.si

Miki Šarac in skrivnostna svetlolaska

drascek2 Svet24.si

Nuška Drašček: Moj mož kakšne velike izbire nima

nazif mujić Svet24.si

Po trpljenju in revščini se je poslovil igralec ...

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

ženske spodnje hlače Najstnica.si

Skrivnost razkrita: Temu služi žepek na ...

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

neslihan 9 Njena.si

Lepi Burak ogroža njen zakon

nu
nu

Vročica pred petkovim derbijem se stopnjuje: Marcos Tavares ODKRITO ZAGROZIL Olimpiji!

Drago Wernig - TAKA

Poraz z 0:3 na prvem novembrskem večnem derbiju je razjezil vijoličaste, ki se želijo svojim največjim rivalom maščevati že v petek.

Pred petkovim prvenstvenim derbijem je za Večer spregovoril mariborski kapetan Marcos Tavares, ki je pred novim dvobojem z Olimpijo odločen, da bo skupaj s soigralci popravil katastrofalen vtis, ki so ga vijoličasti pustili na prvem četrtfinalnem pokalnem derbiju na Stožicah, ko so izgubili s kar 0:3. 

"Vedeli smo, da Olimpija igra zelo dobro. Letos ima močno ekipo. V petek bomo videli, kdo bo prvi," se je na prvi novembrski večni derbi ozrl Brazilec, ki je spregovoril tudi o naboju na prvem derbiju, o številnih dvobojih, pretepanju in kar malce zagrozil večnim rivalom: "Že na začetku tekme sem videl, da ne bosta šteli le tehnika in fizika, ampak bo, kot se za derbi spodobi, tudi borba. Verjamem, da je sobotna tekma v nas vzbudila več agresivnosti in energije. Poraz nam je dal dodatno motivacijo!"

Petkov prvenstveni derbi Tavares pričakuje z veliko nestrpnostjo: "Zelo pomembna tekma bo. Enako število točk imamo, derbi bo odločil, kdo bo prvi na lestvici, kar je za nas zelo pomembno. Prvenstvo je naša prioriteta, preko prvenstva igramo ligo prvakov."