callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

robert golob vlada Reporter.si

Naj Golob ne izsiljuje RTV in ne posega v njen ...

jan oblak Ekipa24.si

Jan Oblak po koncu tekme na robu solz! Kapetan ...

ravna zemlja Njena.si

Nenavaden šov: Tekmovalci bodo dokazovali, da je ...

nogometasi slovenija portugalska mm Ekipa24.si

Pozor! Sprememba ure sprejema za slovenske ...

nu
nu
2 07.11.2017 21:00:41

BIŠĆAN: Učim se od trenerjev..., moj varovanec pa bi moral biti v REPREZENTANCI!

www.alesfevzer.com
Trener Olimpije Igor Bišćan je, razen na tekmah v kvalifikacijah za ligo Europa, zelo uspešen na klopi prvoligaša iz prestolnice.

V pogovoru za uradno Facebook stran NK Olimpije je Igor Bišćan povedal marsikaj zanimivega, med drugim tudi to, kdo je njegov trenerski idol. "Nimam idola med trenerji, seveda pa so trenerji, ki jih zelo cenim. Najbolj od vseh Pepa Guardiolo, ki odstopa od ostalih. Potem je tu še Jurgen Klopp, ki goji atraktiven, ebergičen, a tudi tvegan nogomet, tu pa je še izjemni trener Napolija Maurizio Sarri," je dejal Hrvat na klopi Olimpije.

Vesel je tudi zelo dobrih iger branilca Kenana Bajrića. "Z njim sem zelo zadovoljen, a bo še boljši. Spodbujam ga, da da še več od sebe. Glede na njegove igre bi moral bodoči selektor Slovenije resno razmišljati o njem," pravi nekdanji branilec Liverpoola, ki je bolj pragmatičen trener kot romantik. "Moje delo je bilo to, da ne dobimo gola in podobna je tudi moja trenerska filozofija. Ne morem od igralcev zahtevati, da igrajo drugačen nogomet, če pa tega ne zmorejo."

Dotaknil se je tudi že nastopov v Evropi, čeprav je za to še zelo, zelo, zelo zgodaj. "Za resne nastope v Evropi bi potrebovali zelo dobre okrepitve v vseh linijah. Toda za prvi del evropskih tekmovanj imamo dovolj dobro ekipo," je še dejal Biščan, ki še ne ve s kakšno postavo bo v soboto igral na derbiju proti Mariboru, vesel pa je, da se je ekipi na treningih pridružil tudi napadalec Andres Vombergar.   

Članki iz rubrike