Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

jb
jb
0 02.11.2017 09:12:02

Prvo zimsko slovo od Olimpije bolj kot ne ZAPEČATENO: Izkušeni nogometaš bo kariero skoraj zagotovo nadaljeval v dresu ...

Kako pestra bo zima pri Olimpiji?

Kar nekaj je nogometašev Olimpije, ki bodo imeli že januarja proste roke pri iskanju novih delodajalcev za sezono 2018/19. Eden takšnih je tudi Aleksander Šeliga, ki mu pogodba poteče po koncu aktualnega tekmovalnega leta, a vse bolj se zdi, da se bo nekdanji reprezentant od zmajev iz Ljubljane poslovil že v zimskem prestopnem roku. Uprava Olimpije naj bi mu namreč prižgala zeleno luč za predčasno slovo, prav tako je bolj kot ne že znan klub, pri katerem bo Šeliga nadaljeval kariero.

Po naših informacijah se je 37-letnik v osnovi že dogovoril s ptujsko Dravo, ki se bori za napredovanje v Prvo ligo Telekom Slovenije. Glavna udarna moč Ptujčanov je Nastja Čeh, zdaj bi se mu lahko priključil še en veteran, ki premore reprezentančne izkušnje. Šeliga je sicer član Olimpije od leta 2011 dalje, v zadnjem času pa brani bolj malo, saj imajo prednost pred njim Aljaž Ivačič, Rok Vodišek in Nejc Vidmar. Ker se slednji počasi vrača, bo Šeliga spet moral na tribuno, njegov odhod na Ptuj bi lahko v vodo padel le, če bi se izkazalo, da je Vodišek utrpel težjo poškodbo. A vseeno je slovo in prestop h klubu iz najstarejšega slovenskega mesta precej bolj verjetno.

Drava se je za Šeligo sicer zanimala že poleti, a zmaji takrat zaradi poškodbe Vidmarja niso privolili v njegovo slovo.

seliga gw
Grega Wernig

Članki iz rubrike