Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
15 19.10.2017 10:26:05

TAKO TO POČNE MARIBOR! Klub je po polomu 0:7 z NEVERJETNIMI besedami nagovoril svoje navijače. POKLON brez primere ...

Grega Wernig
Maribor je v javnost poslal sporočilo, ob katerem bodo šle vijoličastim navijačem pokonci vse dlake.

Pod Kalvarijo še celijo rane, ki so jim jih zadali nogometaši Liverpoola, toda v Mariboru so vseeno ponosni na torkov obračun lige prvakov. Predvsem zaradi dogodkov po koncu obračuna, predvsem zaradi tega, kaj so jim pripravili navijači po zadnjem sodnikovem žvižgu madžarskega sodnika Viktorja Kassaija

V Mariboru so se odločili, da se navijačem zahvalijo kar preko odprtega pisma, ki vam ga brez kakršnih koli popravkov prilagamo spodaj. 

"Priznamo, neradi izgubljamo. Za klub, ki večkrat občuti veselje zmage kot grenkobo poraza, veljajo drugačne zakonitosti. In drugi kriteriji presoje (ne)uspehov. Tekma proti Liverpoolu bo statistično ostala zapisana kot tista z visokim porazom, a je prinesla tudi nove, še višje vrednote.

Videli smo novo dimenzijo vijol'čne zgodbe. Strast in zvestobo. Ponos in pripadnost. V najvišji možni obliki. Ko izrazi navijaške podpore niso obrabljeni stereotipi ali le besede, zapisane v pesmih. Ampak so izraz tistega, kar dejansko čutimo. Ko nismo odvisni od dobljenega gola ali poraza. Ampak smo ponosni na svoj klub.

Z igrišča smo odšli kot poraženci 90-minutnega nogometnega boja, domov pa s prav posebnimi spoznanji za naslednje minute, ure, dneve, leta. S potrditvijo, kaj dejansko pomeni MI SKUPAJ ENO SMO. V dobrem in slabem. V zmagi al' porazu… Ko imaš rad in to pokažeš. Znaš pokazati.

Najmanj, kar lahko storimo, je zahvala s klubske strani Violam, vsem navijačem. Za odziv, za podporo ekipi. Za vnovičen dokaz, da vijol'čno srce bije drugače. Za vedno."

Značke: maribor, navijači

Članki iz rubrike