Konoplja Svet24.si

Konoplja zmore dekontaminirati zemljo, onesnaženo...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
2 17.10.2017 07:55:52

Zvezdnik Liverpoola pred tekmo z Mariborom PRIZNAL: Slišal sem se s trenerjem OLIMPIJE! Upam, da se bova ...

Drago Wernig - TAKA
Hrvaški branilec Dejan Lovren še kako pozna razmere v slovenskem nogometu in predvsem trenerja Olimpije, Igorja Bišćana.

Eden je bil takrat še golobrad mladenič, drugi že veteran, ki je počasi končeval svojo kariero. Dejan Lovren je bil talent zagrebškega Dinama, Igor Bišćan, zdajšnji trener Olimpije, pa kapetan Zagrebčanov. Skupaj sta zdajšnji in nekdanji hrvaški reprezentant igrala dve leti, Lovrena pa je pot preko Lyona in Southamptona pripeljala do Anfielda, kjer je nasledil svojega starejšega kolega. Lovren in Bišćan sta ostala v odličnih odnosih, kar je visokorasli Hrvat priznal na včerajšnji novinarski konferenci.
"Pogovarjal sem se Igorjem. Sva v stiku. Vesel sem, da je prišel v Slovenijo in da se uveljavlja kot eden boljših trenerjev tukaj. Svojo kakovost je pokazal že na Hrvaškem v drugi ligi, ko je dokazal, da lahko z majhno ekipo naredi čudež. Upam, da se bova videla tudi po koncu tekme," je dejal Lovren, ob vprašanju, ali se je z Bišćanom morda pogovarjal tudi o Mariboru, pa je bil kratek: "Ne." 

dejan lovren
Drago Wernig - TAKA

Vseeno je imel lepe besede o vijoličastih: "Spremljam jih že od takrat, ko sem igral na Hrvaškem. Vedno sem jih spoštoval. Naredili so veliko stvar, z razlogom so v ligi prvakov. Gre za moštvo, ki ga je treba spoštovati. Imajo odlične igralce, ki si zaslužijo biti v najelitnejšem svetovnem klubskem tekmovanju. Ne bo preprosto, vendar trdno verjamem v našo kakovost."

Članki iz rubrike