kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 16.10.2017 18:10:07

JÜRGEN KLOPP razkril, v kolikšni meri bo derbi z Unitedom vplival na postavo proti MARIBORU

vszi
Pred prihodom v Slovenijo se je trener Liverpoola Jürgen Klopp zadržal v pogovoru z novinarji.

Nemec je priznal, da še vedno razmišlja o tem, ali bi za dvoboj z Mariborom naredil kakšno spremembo v udarni enajsterici. Je pa jasno, da se bo med vratnici vrnil Loris Karius.

Jasno je, da želijo Angleži vknjižiti prvo zmago v skupinskem delu tekmovanja, bo pa to njihova druga tekma od treh, ki jih čakajo v samo osmih dneh. Po sobotnem remiju (0:0) z Manchester Unitedom, bodo v nedeljo gostovali še pri Tottenhamu.


Klopp je prepričan, da je njegovo moštvo odlično telesno pripravljeno in da je tudi v zelo dobri formi, po današnjem treningu v Sloveniji pa se bo odločil o začetni enajsterici. "Ekipa je v dobrem fizičnem stanju. O tem ne bom veliko govoril, saj se je vsak, ki je gledal naše tekme, lahko v to prepričal na lastne oči. Vem, kako se sliši, ko to ves čas ponavljam, mi pa nimamo rezultatov. Vendar je treba vztrajati, delati in napredovati. Še vedno je prostor za napredek, toda na splošno je naša forma dobra. To moramo obdržati in bom zadovoljen," je razložil trener Klopp, in nato dodal: "To je zelo, zelo pomembna tekma za nas. Vedno ostaja vprašanje glede tekmovalnega ritma, uigranosti ali preprosto glede tega, da v moštvo postaviš svež par nog. Imamo veliko tekem, a po mojem mnenju intenzivnost prejšnjetga tedna ne bi smela biti razlog za spremembe v enajsterici. Videl bom, kako se bom odločil glede rotacij v ekipi. Mislim, da niso nujne, ampak bom mogoče opravil dve, tri ali štiri menjave. Bomo videli."

Eno menjavo je že potrdil. "Karius bo zamenjal Simona Mignoleta, če se do tekme ne zgodi nič nepredvidenega!"

Kloppa veseli, da ni kakšnih novih težav s poškodbami, verjame pa, da so imeli igralci po dvoboju z Unitedom dovolj časa za regeneracijo. "V Maribor smo pripeljali enako ekipo, kot smo jo imeli za United, samo dodali smo še nekaj fantov," je razložil, nato pa zaključil: "Proti Unitedu je šlo bolj za psihološko zahtevno srečanje, tako kot vedno. Ni bilo samo tekanje gor, dol ... Žogo smo imeli precej v svoji posesti, bili smo zelo osredotočeni na igro in to je bilo naporno. Toda po takšni intenziteti rabiš dva dneva, da se v popolnosti regeneriraš."

Članki iz rubrike