stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
26 16.10.2017 12:23:27

Tole bo POČILO, tole bo odmevalo! ZLATKO ZAHOVIĆ z neverjetnimi besedami 'UBIL' Jürgena Kloppa! A povedal, kar si misli marsikdo ...

Vročica pred gostovanjem Liverpoola se v Mariboru stopnjuje, o enem od prvih zvezdnikov ekipe, trenerju Jürgenu Kloppu pa je spregovoril tudi Zlatko Zahović.

Nemec je nedvomno eno od prvih imen ekipe Liverpoola, navijači ga obožujejo, v Angliji je zelo priljubljen tudi med predstavniki sedme sile, saj s svojimi izjavami vedno popestri dogajanje pred tekmami in po njih. 

Zlatko Zahović naslednjega nasprotnika, ki prihaja v Ljudski vrt, izjemno spoštuje, a je na račun prav trenerja Liverpoola izrekel nekaj krepkih in pikrih."Zagotovo mora biti vrhunski trener. Občinstvo ga obožuje, mediji tudi. To je zanj zelo pomembno. Mora biti vrhunski trener, a taki ponavadi zelo malo osvajajo. Kaj pa Capello? Z občinstvom in mediji je na 50:50. Enako Mourinho. Enako Conte. Takšni, ki veliko osvajajo. Bo pa Klopp zelo dobrodošel v Mariboru. Ima karizmo, osvaja s pozitivno energijo. A to je nekaj, nekaj drugega pa so lovorike," je Zahović v intervjuju za Sportal zbodel Kloppa in vse navijače Liverpoola, ki že 27 let čakajo na naslov v angleškem prvenstvu.

Na vprašanje, ali bo Liverpool ob gostovanju v Mariboru po dveh remijih v ligi prvakov, pod velkim pritiskom, pa je športni direktor Maribora odgovoril: "Seveda. Vodi velik klub, kjer od tebe pričakujejo vse."

Članki iz rubrike