gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
3 10.10.2017 18:41:58

Odlične novice za Maribor: OGROMNE TEŽAVE LIVERPOOLA pred gostovanjem v Ljudskem vrtu!

V petek bodo Mariborčani odigrali prvenstveno tekmo z Rudarjem, že v torek pa v Ljudski vrt prihaja Liverpool.

Športni direktor Zlatko Zahović je dozdajšnji del sezone označil kot odličen. Poleg tega pa je poudaril, da fantje o Liverpoolu še ne razmišljajo, da je njihova prioriteta zdaj Rudar.

Toda vseeno je težko kar tako pozabiti, da v torek v mesto prihaja tekmec tako slovitega imena. V Mariboru zagotovo pogledujejo proti Anfieldu in z zanimanjem spremljajo, kaj se dogaja v klubu iz mesta Beatlov.

In danes so od tam prejeli izvrstno novico. Res je, da se nikakor ni primerno veseliti tuji nesreči, ampak dobra novica za Darka Milaniča in njegove fante je, da bo Liverpool v štajersko prestolnico prišel oslabljen.

Poškodoval se je namreč eden ključnih členov zasedbe Jürgena Kloppa, Sadio Mane. Petindvajsetletni krilni napadalec, ki se je v tej sezoni na petih premierligaških tekmah podpisal že pod tri zadetke, je poškodovan.

Na kvalifikacijski tekmi senegalske reprezentance je utrpel poškodbo mišice (Senegal je z 2:0 premagal Zelenortske otoke, Mane pa je moral igro zapustiti v 87. minuti). Ta pa ga bo z nogometnih zelenic oddaljila za kar šest tednov, kar pomeni, da bo izpustil tudi drugo srečanje svojega moštva s slovenskim prvakom, ki je na sporedu 1. novembra, saj mu povratek na igrišče napovedujejo za konec novembra. Njegova odsotnost pa bo pomenila velik hendikep za Redse.

Liverpool bo imel v soboto verjetno precejšnje težave, ko ga na Anfieldu čaka dvoboj z Manchester Unitedom. Poleg Maneja je vprašljiv še nastop Philippeja Coutinha in Roberta Firminha, ki ju čaka naporna pot iz Južne Amerike, kjer v dresu brazilske izbrane vrste igrata v kvalifikacijah za SP.

mane re
Reuters

Članki iz rubrike