Mobilna verzija
nu
nu

Najprej zadel vratnico, v drugo pa postregel s POPOLNIM STRELOM! Boharjeva VELEMOJSTROVINA za prvo točko Maribora (video)

Damjan Bohar je odigral na zelo visokem nivoju.
Grega Wernig

Navijači Maribora slavijo Damjana Boharja.

Kakšna predstava Damjana Boharja, dejansko ŽIVLJENSKA PREDSTAVA tega Prekmurca na začasnem delu v Mariboru. Prekmurski nogometaš je bil osrednja figura sredinega spektakla v ligi prvakov; saj je bil tudi osmoljenec, a na koncu vseeno veliki junak, ki je vijoličastim priigral prvo točko v ligi prvakov. Ali 500.000 evrov, če želite ...

Bohar je s šovom postregel v drugem polčasu. Po vodstvu Spartaka je najprej zadel vratnico, potem izenačil z naravnost MOJSTRSKIM, POPOLNIM strelom, ob katerem je bil vratar Moskovčanov brez možnosti za uspeh, malce zatem pa bi skorajda zadel še v drugo. S strani je poskušal premagati čuvaja mreže Spartaka z zvitim strelom, ki se mu zagotovo ni ponesrečil, a je na žalost številnih žoga le za las zletela mimo. In končalo se je z 1:1. Maribor je ostal neporažen in osvojil točko. A lahko bi tudi tri. Glede na prikazano si jih je vsekakor zaslužil!