Mobilna verzija
nu
nu

NEZASLIŠANA SVINJARIJA! Med čudovito koreografijo Viol so navijači Spartaka z izstrelkom skoraj ... (video)

Ekipa24

V prvem polčasu je bila tekma med Mariborom in Spartakom za kratek čas prekinjena, saj bi skorajda prišlo do neljubega dogodka.

Uh, kako malo je manjkalo, in tekma med Mariborom in Spartakom bi bila glavna tema vseh svetovnih časopisov! V prvem polčasu obračuna lige prvakov v Ljudskem vrtu je namreč prišlo do sila NELJUBEGA dogodka, med katerim bi skoraj nastradal glavni sodnik tekme Deniz Aytekin iz Nemčije. Medtem ko so Viole na svojem delu stadiona postregle s čudovito koreografijo (ob tem je zanimivo, da se je to zgodilo šele sredi prvega polčas in ne na začetku tekme, kot je marsikdo pričakoval ...), ki se za takšen oder tudi spodobi, so se navijači gostov iz Rusije obnašali precej manj vzorno.

Na tribuni za pristaše Spartaka je namreč zagorelo kar nekaj bakel, toda to ne bi bilo nič takšnega, če Rusi ene ne bi dobesedno izstrelili. In to vse do sredine igrišča! Tam je na goreča bakla na tla padla tik pred Aytekina, ki ga je vse skupaj precej presenetilo in šokiralo, celo do te mere, da je tekmo za nekaj trenutkov celo prekinil.