Mobilna verzija
nu
nu

Trener Olimpije ruskim medijem razkril: Pozor, pazite se tegale nogometaša, je tako zelo nevaren, da ...

ALESFEVZER.COM

Aleksandar Radosavljević je spregovoril z mediji v Rusiji, kjer je nogometaš preživel kar nekaj časa.

Ruski mediji so ozračje pred tekmo z Mariborom v ligi prvakov ogrevali tudi s sogovorniki iz Slovenije, eden tistih, ki je podal svoje mnenje, je bil tudi Aleksandar Radosavljević. Slednji je ruskim bralcem še kako zanimiv, saj je kot nogometaš kar sedem let brcal žogo v tej državi. No, toda zdaj je trener mladinske ekipe Olimpije, zato je moral biti pri opisovanju prvega nasprotnika Spartaka v ligi prvakov še kako previden. In dejansko se mi ni pripetilo nekaj, zaradi česar bi ga Milan Mandarić lahko okrcal ...

"Maribor je potencialno najboljši klub v Sloveniji. Ker je prvak. Čeprav v tem trenutku ne vodi na lestvici, prva je namreč Olimpija," je sprva dejal nekdanji reprezentant Slovenije, ki je slednji leta 2009 pomagal do velikanske zmage nad Rusijo, in nadaljeval: "Maribor je ekipa, ki jo Spartak lahko premaga. Toda hkrati morate vedeti tudi, da je tekma s Spartakom za Maribor nekaj, v čemer vidijo idealno priložnost za to, da pridejo do točk. Kakorkoli, v nobenem primeru nobenega od klubov ne čaka lahka naloga."

Gorenjec je zatem opozoril še na nogometaša, na katerega bi morali biti Moskovčani najbolj pazljivi: "Marcos Tavares! Že celo večnost igra za Maribor in je najboljši strelec v zgodovini kluba. V najtežjih trenutkih velikokrat prav on pride na pomoč in zabije gol, ko je to najbolj potrebno. Nevarne situacije zna ustvariti iz nič, zato bodo morali biti branilci Spartaka nanj pozorni ves čas. Je ključna figura Maribora in glavna nevarnost za Spartak."

tavares dw
Drago Wernig - TAKA