Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
2 11.09.2017 18:43:38

Rusi prihajajo NA KONCU Z ŽIVCI: Nogometaši Spartaka poskrbeli za afero, zvezdnik razjezil trenerja (video)

Profimedia
Nogometaši Spartaka so pred tekmo z Mariborom vse prej kot mirni.

Čeprav je Spartak pretekli konec tedna z zmago nad Rubinom pomiril že precej nezadovoljne navijače svojega kluba, se še kako zdi, da Moskovčani v Slovenijo na tekmi lige prvakov proti Mariboru prihajajo na koncu z živci. To velja predvsem za nogometaše, ki so prav na omenjenem obračunu ruskega prvenstva poskrbeli za kar dva odmevna dogodka.


Nad igralci aktualnega ruskega prvenstva se v teh dneh še kako hudujejo ruski novinarji, in sicer zato, ker so jih Moskovčani po zmagi preprosto - ignorirali! Nihče ni bil pripravljen dati izjavo, zaradi česar se je društvo novinarjev celo uradno pritožilo pri vodstvu ruske lige. Afera je bila celo tako odmevna, da se je moral oglasiti kar tiskovni predstavnik Spartaka, ki je dal jasno vedeti, da bo nogometaše opozoril zaradi njihovega obnašanja. "To se v prihodnje ne bo več ponovilo," je poudaril.

Da so strasti v garderobi Spartaka po skromnem startu v novo sezono res napete, pa priča tudi dogodek, ki se je zgodil med obračunom z Rubinom. Ko je trener Massimo Carrera dve minuti pred koncem zamenjal Luiza Adriana, se je brazilski zvezdnik odzval zelo burno. Italijan mu je želel čestitati za prikazano, toda nekdanji član Milana je bil zaradi menjave vidno besen nanj. Celo tako zelo, da mu ni želel stisniti roke in je odkorakal naravnost v garderobo.

Članki iz rubrike