Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
48 09.09.2017 08:34:42

Uf, kakšne besede! Marku Šuler povsem iskreno o vrnitvi DARETA VRŠIČA!

Drago Wernig - TAKA
Marko Šuler se je v obširnem pogovoru za Sportal med drugim razgovoril tudi o vrnitvi Dareta Vršiča v mariborsko slačilnico.

Maribor že trese vročica lige prvakov, v sredo bo v Ljudskem vrtu gostoval moskovski Spartak, med glavnimi aduti Darka Milanića pa bo tudi 34-letni branilec Marko Šuler. Slednji se je v pogovoru za Sportal razgovoril tudi o vrnitvi Dareta Vršiča v mariborsko slačilnico.

Vršiču, ki ni sodeloval pri preboju v ligo prvakov, so nekateri očitali preračunljivost, da ne uporabimo kakšne hujše besede. Da se je skesanec vrnil le zaradi denarja in ker so mu v vodo padle vse druge možnosti... Navsezadnje ga je v petek ob vrnitvi del mariborske publike pozdravil z žvižgi. "To je ta slovenska nevoščljivost. Lahko pa povem, da je tako tudi drugje po svetu. Tudi veliko večji ljudje, še z več dobrimi stvarmi, jih dobijo po grbi, kaj šele mi, navadni smrtniki. Dare je naredil nekaj napak. Sam bi naredil nekaj stvari drugače od njega, a ni nič storil slabonamerno. Nikogar ni hotel pretentati. Je v teh letih, ko je poskušal nekaj pridobiti. Ni se mu izšlo, a ni prišel nazaj zaradi denarja. Saj vemo dobro, kaj vse mu pomeni Maribor. Dare je z vsemi svojimi muhami pošten človek. Ni škodoželjen. Njegovi nameni niso bili slabi, napake pa delamo vsi. Če jih znaš odpustiti in se kaj iz njih naučiti, lahko postaneš močnejši," je za Sportal dejal mariborski steber obrambe.

Celoten intervju si lahko preberete TUKAJ.

Članki iz rubrike