Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
49 09.09.2017 09:41:13

VELIKE TEŽAVE V MARIBORU!? Zaskrbljeni Darko Milanič razkril : Zgodile so se določene stvari ...

Ne, to navijačem Maribora nikakor ne bo všeč!

Strateg vijoličastih Darko Milanič je včeraj po remiju med Mariborom in Celjem v Ljudskem vrtu na novinarski konferenci namignil, da v garderobi Mariborčanov v zadnjem času ni vse v najlepšem redu. Primorski trener ni želel biti specifičen in odkrivati podrobnosti težav, v katerih se je znašel skupaj s svojimi varovanci, vendar njegove besede ne puščajo nobenega dvoma: Pod Kalvarijo so se v zadnjih dneh zgodile stvari, ki Milaniču nikakor niso bile všeč. In to je tudi povedal!

"Zelo pomembno je, da pridemo spet v stare tire, kjer smo že bili. Da dihamo skupaj, da nam je popolnoma jasno, kaj naj je pripeljalo tako visoko. Moteče faktorje, ki so definitivno prisotni, bomo morali čim prej eliminirati. To sodi zraven, nekatere stvari so se v teh dveh tednih spremenile, na to se bomo morali čim prej navaditi. Pustiti nekatere stvari ob strani in biti znova stari v našem razmišljanju, ambicioznosti, motivaciji. Zgodile so se določene stvari, ki so psihološko obremenjujoče. Kar nekaj stvari se je dogajalo vmes, ne rabite točno vedeti kaj in v kateri smeri. Lahko pa predvidevate. Čim prej je treba spet priti na stare tire in se znova začeti zavedati, kaj nas je pripeljalo tako daleč," je dejal Milanič.

Milanic
Grega Wernig
In sicer poudaril, da ga vse skupaj ne skrbi, vendar je bilo v njegovem glasu zaznati vse kaj drugega kot mirnost: "Situacija me ne skrbi, sploh ne. Vse smo rešili. Zdaj smo se tudi zbrali, vrnili so se reprezentanti. Zdaj bomo imeli dovolj časa za pripravo. Tudi sam sem igral za reprezentanco in ko si odsoten od kluba si v neki popolnoma drugi zgodbi. Ko prideš nazaj, to ni enostavno. Tokrat je bila specifična tekma. Zdaj je treba sam pri sebi razčistiti."

Članki iz rubrike