stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

jb
jb
2 08.09.2017 17:10:28

Kako brez Mitrovića? Igor Bišćan ima V ROKAH SKRITEGA ADUTA, če bo treba, bo v obrambi Olimpije zaigral ...

alesfevzer.com
Po slovesu Nemanje Mitrovića je Olimpija ostala z le tremi centralnimi branilci.

Še v pretekli sezoni so jih imeli občutno preveč; centralnih branilcev namreč. Toda zdaj se je stanje pri Olimpiji precej spremenilo. Številni so odšli, kot zadnji Nemanja Mitrović, in trener Igor Bišćan ima sedaj na voljo le tri nogometaše za osrednji del obrambe. V prvi enajsterici sta zacementirana Branko Ilić in Kenan Bajrić, na klopi na priložnost čaka Aris Zarifović. Toda kaj bo storil Bišćan, če se bo kdo poškodoval, ko bodo svoje naredili kartoni?

No, navijači kluba iz Ljubljane so očitno lahko brez skrbi, Hrvat namreč v rokah drži skritega aduta. Če bo namreč treba, bo v obrambi zaigral kar vezist Alexandru Cretu, ki ga je Bišćan v tej vlogi preizkušal že na prijateljski tekmi s Chievom.

cretu af
alesfevzer.com

"Cretu vsekakor premore lastnosti, ki so potrebne, da lahko nekdo dobro igra na tem položaju," je glede Romuna prepričan nekdanji nogometaš Liverpoola in dodaja: "Z njim sem se o tem pogovoril, pojasnil sem mu, da bi po odhodu Mitrovića lahko prav on zapolnil vrzel v obrambi, če bi bilo to seveda potrebno. Težko je verjeti, da se bo to zgodilo, a če se bo, imamo dodatno rešitev. V Veroni je Alexandru korektno opravil svoje delo, bil je dober, čeprav je očitno, da mu manjka tekem. Ni niti blizu svoje najvišje ravni, je pa glede na znanje in sposobnosti nogometaš, ki bi nam lahko koristil, če bi bilo potrebno."

CELOTEN POGOVOR Z IGORJEM BIŠĆANOM SI LAHKO PREBERETE V PETKOVI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike