volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
3 22.08.2017 10:54:39

TRIJE mogoči SCENARIJI: Kje in s kom si bo po uspešni operaciji tekmo s Hapoelom ogledal Luka Zahović?

Instagram / Luka Zahović
Mariborski napadalec Luka Zahović je v skladu z napovedmi prestal kirurški poseg, najpomembnejše pa je gotovo spoznanje, da je minil brez zapletov.

Še več poseg je po informacijah iz tabora Maribora uspel v popolnosti, celo bolje od pričakovanj, in bi utegnil nekoliko skrajšati napovedanih šest tednov okrevanja. "Operacija je zelo dobro uspela. Luka bo predvidoma lahko začel trenirati čez 14 dni, kontaktno igro pa morda že čez pet tednov," je povedal klubski zdravnik Matjaž Vogrin, največ pa bo seveda odvisno od mladeniča in njegovih sposobnosti ponovnega nabiranja moči.

No, zelo verjetno pa ne bo zgolj od njega odvisno, kje in kako si bo danes lahko ogledal odločilno tekmo svojega kluba za uvrstitev v ligo prvakov. Mogoči so še vsi trije scenariji, ki človeku pridejo na misel sami od sebe. Če bodo zdravniki prižgali rdečo luč, mladeniču ne bo preostalo drugega, kot da navija skupaj z njimi in ostalim osebjem v bolnišnici, v primeru zelene luči pa ima ta dve stopnji. Prva je ogled srečanja po televiziji doma, tista idealna pa je seveda prihod v Ljudski vrt. Tam bi Luka srečanje za evropski biti ali ne biti seveda lahko spremljal v družbi svojega očeta, ki zaradi kazni Uefe ne sme sedeti na klopi, temveč bo na častni tribuni mariborskega stadiona. Odkar je sin aktiven nogometaš, je bilo skupno gledanje kake tekme na tribuni mogoče le malokrat, in čeprav bi si oba Zahovića zagotovo rajši izbrala kakšno drugačno vlogo, bi bila taka zagotovo nekaj posebnega.

Članki iz rubrike