favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
3 21.08.2017 21:46:45

KAJ PA TOLE? Se lahko zgodi, da bo Jan Repas OSTAL v Domžalah?

Martin Metelko
Veliki up slovenskega nogometa bo v četrtek pomagal dvakratnim slovenskim prvakom, da bi v Marseillu pripravili senzacijo, a kaj bi se pripetilo v primeru nepredvidenih okoliščin?

Domžalčani so se pred nedeljskim dvobojem z Aluminijem poslovili od Jana Repasa, ki se je dogovoril za sodelovanje s Caenom, s francoskim prvoligašem bo podpisal štiriletno pogodbo. Toda zadnje tekme v rumeni opravi vendarle še ni odigral, njegovi novi delodajalci so namreč dovilili, da se bo to zgodilo na četrtkovem spopadu z Marseillem. "Za to smo jim nadvse hvaležni," pravi športni direktor Domžal Matej Oražem.

repas orazem
www.alesfevzer.com
Vsekakor je nadvse zanimivo, da je Caen dovolil svojemu bodočemu članu – opraviti mora še zdravniški pregled – da odigra še zadnji krog kvalifikacij za ligo Europa. To si je pred kratkim prizadevala tudi Rijeka v primeru Stefana Ristovskega. Na Rujevici so Sportingu pred povratnim dvobojem s Salzburgom v zameno ponujali za 200 tisoč evrov nižjo odškodnino, vendar Portugalci za takšen scenarij niso hoteli niti slišati. V Lizboni si kakršnegakoli tveganja niso želeli privoščiti, vodilni možje Caena so ravnali drugače. In zato se je težko oziroma nemogoče izogniti vprašanju, kaj bi se pripetilo, če bi se Jan Repas v četrtek – bog ne daj – poškodoval. Bi bil prestop dokončan ali bi ostal v Domžalah? "Nikjer ni nikakršnega pogoja, da v takšnem primeru podpisane pogodbe ne bi veljale. Glede na njihovo veliko željo, da se jim Jan pridruži, se mu po mojem mnenju tudi ob morebitni poškodbi ne bi želeli odpovedati. Če pa se mu morda bi, sem prepričan, da bi Jan lahko svoje od njih izterjal po sodni poti. Ampak menim, da je tovrstna debata nepomembna in je s predstavniki Ceana tudi nismo imeli. Predvidevam, da je njihovo stališče enako," je razkril Matej Oražem.

Članki iz rubrike