Možganska kap Svet24.si

Prebivalstvo se pospešeno stara, starejši pa so ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
30 20.08.2017 08:01:50

Diagnoza je postavljena! Hujša poškodba Luke Zahovića! Čas okrevanja pretresel vijoličasti svet ...

Drago Wernig - TAKA
Luka Zahović zagotovo ne bo odigral torkove tekme s Hapoelom. Najboljšega strelca Maribora v prejšnji sezoni kaže dolg počitek.

Ko je v 10. minuti včerajšnjega dvoboja med Mariborom in Krškim Luka Zahović padel v dvoboju z Leom Ejupom, je bilo takoj jasno, da z mladim napadalcem nekaj ni v redu. V istem trenutku se je namreč prijel za ključnico in pokazal na zamenjavo. Darko Milanič je namesto njega v igro poslal Nigerijca Sunnyja in seveda upal, da z Zahovićem ni nič resnega.

A upanje ni zaleglo. Diagnoza je bila postavljena že včeraj zvečer: zlomljena ključnica. Najboljšega strelca Maribora v prejšnji sezoni tako že danes čaka operacija, potem pa precej dolgo okrevanje. "Rekli so mi, da bo okreval med 4 in 6 tedni," je po dvoboju s Krškim z glavo zmajeval Darko Milanič. "Njegova odsotnost se nam bo zelo poznala. Luka je bil naš najboljši strelec v prejšnji sezoni. S svojimi goli je odločil kar nekaj tekem. Da bo moral toliko časa počivati ... V tem obdobju ... Nekaj si bomo morali izmisliti. Vsekakor ga bomo zelo pogrešali," je kar malce obupaval primorski strateg, ki bo tako na tekmi s Hapoelom - in seveda tudi potem naprej - računal na Marcosa Tavaresa in Jasmina Mešanovića, precej manj pa verjetno na Sunnyja.

Članki iz rubrike