Mobilna verzija
nu
nu

Enajstmetrovka za Olimpijo da ali ne? Enajstmetrovka za Domžale da ali ne? (video)

alesfevzer.com

Bi se lahko Bojan Mertik v Stožicah in Dragoslav Perić v Ljudskem vrtu odzvala drugače?

Nogometaši Olimpije so v sobotnem večeru v Stožicah prepričljivo ugnali Rudar in se po točkah izenačili z vijoličastimi, zaradi boljše razlike v golih so Ljubljančani po petih krogih na vrhu lestvice. Dvoboj so zaznamovali tudi dramatični trenutki Mateja Radana, ki je ob tretjem golu zmajev po močnem udarcu z žogo v glavo za nekaj trenutkov obležal nezavesten, sicer pa so zmaji povedli v 25. minuti, ko je Ricardo Alves realiziral najstrožjo kazen.

1stozice

Pred tem je Robert Pušaver nepravilno oviral Issaha Abassa. Sodnik Bojan Mertik je bil blizu in nemudoma pokazal na belo točko, toda ... Toda ni jih malo, ki so prepričani, da je bil hitri Ganec ob posredovanju velenjskega branilca pred črto, ki označuje kazenski prostor. Presodite sami, posnetek akcije, ki je privedla do vodstva zmajev se začne pri 0.53.

1ljudski vrt

Derbi kroga je bil že v petek v Ljudskem vrtu, Mariborčani in Domžalčani so se razšli brez gola, toda ob privlačni podobi, ob kateri je bilo težko ostati ravnodušen. Bila pa je tudi kakšna dvomljiva sodniška odločitev, najbolj izstopa posredovanje Marka Šulerja ob prodoru Senijada Ibričića v domači kazenski prostor sredi prvega dela. Dragoslav Perić se ni oglasil, s čimer so se gostje težko sprijaznili. Mnogi menijo, da bi lahko kranjski delivec pravice dosodil enajstmetrovko, tisti, ki menijo drugače, pa opozarjajo na desno roko nekdanjega reprezentanta Bosne in Hercegovine … Ampak poglejte sami in ocenite, akcija za sporni trenutek se začne pri 0.59