bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

am
am
53 29.07.2017 22:11:12

S tole popotnico gre Maribor na Islandijo po evropsko jesen! Zelooo mešani občutki po srečanju z Rudarjem

Drago Wernig - TAKA
Ogromno je za povedati o tem, kaj in kako je Maribor prikazal na srečanju tretjega kroga Prve lige Telekom Slovenije.

Vijoličasti so v Ljudskem vrtu premagali Rudar z 1:0 in v tem pogledu izpolnili načrte ter so lahko zadovoljni. Vknjižili so nove tri točke, ostali stoodstotni in na povratno tekmo tretjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov na Islandijo odhajajo s pozitivnim občutkom pozitivnega rezultata. No, druga plat medalje pa se močno razlikuje. 

Po tem, ko je Maribor ekspresno prišel do vodstva, smo namreč spremljali tekmo, ki lahko vijoličaste in njihove navijače močno skrbi. Res je, marcos Tavres je lepo podaj, Blaž Vrhovec lepo zadel in rezultatsko je ostalo pri tem. Toda v vseh ostalih pogledih se je Maribor tako zelo mučil. 

Rudar je prevladoval večji del srečanja in zelo izrazito celoten drugi polčas. Na koncu je sprožil skoraj trikrat več strelov kot aktualni prvaki. Pozor, skoraj trikrat več, 15:6. Imel je tudi kar 10 udarcev iz kota in to so že številke, ki bi lahko celo govorile o obleganju mariborskih vrat. 

Drži, vijoličasti so a koncu celo imeli priložnost za zmago 2:0, toda Rudar je imel več priložnosti, več napadov, njegova splošna podoba je bila lepša in boljša. Po prav tako sploši oceni bi si zaslužil najmanj izenačenje, to pa je vse tisto, česar Mariborčani pred islandijo niso želeli slišati. In s čimer se bodo morali zelo resno spoprijeti. 

Članki iz rubrike