900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
34 24.07.2017 09:17:37

To je klub, ki je želel Luko Zahovića! In to je nogometaš, ki je prišel namesto njega!

Drago Wernig - TAKA
Luka Zahović je bil na izhodnih vratih Maribora, čakal se je le še zadnji klic v pisarno Zlatka Zahovića, toda mariborski napadalec je še vedno v Ljudskem vrtu. Zakaj?

Poročali smo, da naj bi bil Luka Zahović tik pred odhodom iz Maribora, govorilo se je celo, da najboljšega strelca vijoličastih ne bo na letalu za Mostar, toda na koncu je prestop padel v vodo. Zahović je bil na letalu za Mostar, še več, zabil je celo prvi zadetek proti Zrinjskemu


Luka Zahović je še vedno član Maribora, zdaj pa se je izvedelo, kdo naj bi bil skrivnosten snubec 21-letnega napadalca. Vsaj če gre verjeti madžarskemu Nemzeti Sportu, ki trdi, da si je Zahovića zelo želel Videoton. Pri madžarskem podprvaku so si Zahovića ogledali v živo, zanimanje zanj pa so bojda pokazali že med zimskim prestopnim rokom. 

Strateg Videotona je nekdanji trener Olimpije Marko Nikolić, ki pa na koncu novega napadalca ni dobil v Luki Zahoviću, pač pa v še enem bivšem znancu slovenskih zelenic Ezekielu Hentyju. Dodajmo še, da je pri Videotonu tudi nesojena okrepitev Olimpije Danko Lazović, v napadu pa mu družbo dela še en nekdanji napadalec Partizana Marko Ščepović.

Članki iz rubrike