Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Dejan Mitrović
Dejan Mitrović
26 20.07.2017 08:00:20

Ekskluzivni intervju z Daretom Vršičem: Ponudba Olimpije? Otroci po tabli rišejo mariborski grb!

Dare Vršič še vedno nima kluba in še naprej trenira individualno. Odšel je v nekakšno medijsko osamo, toda zdaj se je odločil, da prekine medijski molk. V velikem intervjuju posebej za nas je spregovoril o propadlih pogajanjih z Mariborom in svoji prihodnosti.

Morda bo prvo vprašanje preveč banalno, splošno. Še posebej, ker gre za intervju, toda moramo vas vprašati: Dare, kako ste kaj?
V redu sem, zares. Pride kakšen dan, ko imaš preveč časa za razmišljanje in začneš tuhtati, zakaj nisi naredil tega, tistega. Ampak danes (intervju je bil opravljen v ponedeljek, op. p.) je spet dan, ko sem na polno motiviran. Treniram. Danes sem naredil prvi nogometni trening, skupaj z eno izmed ciprskih ekip, ki je tukaj na pripravah. Upam, da bom v tem ritmu nadaljeval tudi v naslednjih dneh in odigral tudi kakšno tekmo. Da pridem v ritem, v katerem se bom spet počutil nogometaša. Zdaj sem dober mesec dni treniral brez žoge in to ni okej. A odločil sem se za takšno pot, izbral tveganje, kot je rekel Pajo (Miran Pavlin, op. p.). Odločil sem se za tveganje in to je pot, po kateri hodim.

vrsic dw

Ste pričakovali, da boste do zdaj že imeli nov klub?
Na začetku sem bil prepričan, da ne bo težav. Da bom do 15. julija vsekakor že imel klub. A situacija je zdaj pač takšna, da še nimam kluba, se mi pa odpira veliko možnosti. Nekaj ponudb sem zavrnil, ker se nismo uspeli dogovoriti. Bodisi so ponujali premalo bodisi ni bilo v redu kaj drugega. Na mizi imam dve res konkretni ponudbi, kjer me vlečejo za rokav, da bi podpisal. Toda gledati moram na družino, ženo in svoje tri otroke. Izbira destinacije je zelo pomembna.

vrsic dw

CELOTEN INTERVJU SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Značke: dare-vršič, maribor

Članki iz rubrike