Mobilna verzija
nu
nu

Baka Slišković dviguje prah tudi pred povratnim obračunom z Mariborom: Kar glava me boli, ko vidim ...

Blaž Slišković je tudi pred povratnim obračunom med Mariborom in Zrinjskim poskrbel za izjavo, ki odmeva.

Legendarni Baka namreč objokuje poraz Zrinjskega proti Mariboru v Mostarju, zavedajoč se, da bo njegov klub le stežka obrnil zaostanek z 1:2 v napredovanje. 

"Obžalujem prvih 90 minut v Mostarju. Če bi ostalo 1:1 bi imeli večje možnosti za napredovanje. Kar glava me boli, ko vidim, da je naslednji tekmec ekipa iz Islandije ali Ferskih otokov. Zdaj se je še težje spomniti na vse, kar smo iz rok izpustili v prvi tekmi ..." je dejal trener Zrinjskega Blaž Slišković za Fokus.

In dodal: "V Maribor ne odhajamo na izlet, pač pa odigrati kakovostno tekmo in poskušati narediti veliko presenečenje. Videli bomo, v kolikšni meri nam bo Maribor to dopustil, prepričan pa sem, da imamo voljo odigrati čim bolj kakovostno. Če se bomo morali posloviti, si želim to storiti na kakovosten način. Delali smo dobro in kakovostno in mislim, da imamo možnosti narediti čudež. Igrali bomo ofenzivno in tvegano, toda do določenih mej. Če bomo uspeli zadeti dvakrat, lahko napredujemo. Želimo si ustvariti nekaj priložnosti na začetku dvoboja, da na premor med polčasoma odidemo s prednostjo."