volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 08.07.2017 09:45:38

Trener Maribora Darko Milanič skrajno samozavestno: V Mostarju se motijo, če mislijo, da nam lahko ...

Drago Wernig - TAKA
Darko Milanič je pred prvo tekmo Maribora v novi sezoni dobro razpoložen.

Še zadnji vikend brez resnejših obveznosti, potem pa se bo začelo - zares! Nogometaši Maribora zaključujejo s pripravami na novo sezono, že v sredo jih čaka prva tekma drugega kroga kvalifikacij za ligo prvakov. Vijoličasti bodo gostovali v Bosni in Hercegovini, kjer si bodo na tekmi z Zrinjskim poskušali priigrati kar najboljše izhodišče pred povratno tekmo v Ljudskem vrtu.


Čeprav je Maribor izgubil generalko pred odhodom v Mostar, je Darko Milanič nabit s samozavestjo. V pogovoru za uradno spletno stran vijoličastih je tako izrazil prepričanje, da je njegova četa več kot pripravljena na to, kar jo čaka v sredo. "Ne morejo nam pripraviti posebnih presenečenj," je glede podobe Zrinjskega prepričan strokovnjak iz Izole, ki je nadaljeval: "Nekaj informacij smo že posredovali igralcem, preostale bomo v prihodnjih dneh v obliki videoanalize in tudi skozi treninge. Videli smo igrivo, nadarjeno ekipo, ki pa se ji moramo postaviti po robu z našimi najboljšimi značilnostmi. Moštveni duh mora biti naš zaščitni znak."

Milanič je v pogovoru za nkmaribor.com nekaj besed namenil tudi začetni enajsterici za prihajajočo tekmo: "Jasno je, da imajo nekateri prednost. Odločitev o tem, kdo bo začenjal posamezne tekme, bo odvisna od različnih dejavnikov. Včasih tudi od značilnosti tekmecev. Pomembno je, da smo skupina, ki je v vsakem trenutku pripravljena opraviti svoje obveznosti. Za vse bo med sezono dovolj priložnosti. Zadovoljen sem, kako so fantje oddelali priprave. Za to obdobje smo v optimalnem stanju in otvoritev sezone bomo dočakali ustrezno pripravljeni."

Članki iz rubrike