oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

jb
jb
0 06.07.2017 09:47:07

Odhod iz Olimpije, ki je Igorja Bišćana negativno presenetil: Ko sem izvedel, mi res ni bilo vseeno

Martin Metelko
Igorja Bišćana kadrovska sprememba pri Olimpiji ni navdušila.

Na prvi tekmi s Finci je še bil zraven, nocoj ga ne bo več na klopi. Dejan Kopasić se je pridružil Luki Elsnerju na Cipru, trener ljubljanskega prvoligaša Igor Bišćan pa ne skriva, da ga je pomočnikov odhod negativno presenetil. Vse od Mandarićeva prihoda dalje je bil Dejan Kopasić ves čas del strokovnega štaba Olimpije, slednjo je na eni od tekem celo vodil kot vršilec dolžnosti trenerja. Toda zdaj se je poslovil, kariero bo nadaljeval na Cipru, kjer je postal Elsnerjev pomočnik v tamkajšnjem prvoligašu Pafosu.

"Ko sem izvedel, da odhaja, sem bil presenečen, zagotovo mi ni bilo vseeno," je priznal Igor Bišćan in nadaljeval: "Dejan je oseba, ki zelo dobro pozna tako slovenski nogomet kot tudi našo ekipo. Gre za zelo sposobnega strokovnjaka, ki je pri nas opravil ogromno raznovrstnega dela, in to ne samo na igrišču. Zaradi tega mi res ni vseeno, ker je odšel, toda zdaj nam ne preostane drugega, kot da si tisti, ki smo tukaj, razdelimo njegovo delo. Seveda vse do tedaj, ko bomo našli ustrezno zamenjavo zanj. Mislim, da se bo to zgodilo v naslednjih dveh, treh tednih. Vsekakor mu v prihodnje želim veliko sreče, hkrati bi se mu rad iskreno zahvalil. Ko sem prišel v Ljubljano, mi je namreč še kako pomagal pri prilagajanju na novo okolje. Res mi je bil v veliko pomoč."

Kopasić je sicer že zapustil Ljubljano in medtem z novim klubom odpotoval v Latvijo, kjer bo skupaj z Elsnerjem nogometaše Pafosa pripravljal na novo sezono ciprske prve lige.

kopasic
www.alesfevzer.com

Članki iz rubrike