stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 26.06.2017 08:46:32

Odhaja pomembni člen. Žan Majer Domžalam pomahal v slovo!

Grega Wernig
Domžalčani bodo v pričakovanju začetka nove sezone ostali brez pomembnega člena ekipe.

"Naš namen je bil, da bi kvalifikacije za ligo Europa začeli z zasedbo iz prejšnje sezone, toda dogajanje okrog enega igralca je vendarle tako vroče, da se bo odhod bržčas zgodil že prej," nam je pred dnevi povedal športni direktor Domžal. "Gre za Žana Majerja," je razkril Matej Oražem in pojasnil, da so si ob Kamniški Bistrici prizadevali, da bi se čim prej odzvali. Uspelo jim je, v svoje vrste so privabili želeno okrepitev, v petek je zvestobo dvakratnim prvakom obljubil nekdanji reprezentant Bosne in Hercegovine Senijad Ibričić, ki je po koprskem mrku postal prost brez odškodnine.

Da bo 24-letni vezist iz Lenarta zamenjal klubske barve, je torej znano že nekaj časa, zato pa ni bilo jasno, kje naj bi nadaljeval kariero. To je bila strogo varovana skrivnost, zdaj ni več. Izvedeli smo, da se bo novopečeni slovenski reprezentant preselil na rusko prvoligaško prizorišče, oblekel bo dres Rostova, kjer se bo pridružil še enemu izbrancu Srečka Katanca Mihi Mevlji.

Rostov je prejšnje prvenstvo končal na šestem mestu na lestvici, najbrž pa ni treba posebej poudarjati, da je igral tudi v skupinskem delu lige prvakov. Primorski branilec in soigralci so v družbi takšnih velikanov, kot so madridski Atletico, Bayern in PSV osvojili spoštljivih pet točk, kar je bilo dovolj za tretje mesto in uvrstitev v šestnajstino finala lige Europa. Tam je bil Rostov prepričljivo boljši od praške Sparte, nakar ga je v osmini finala izločil poznejši zmagovalec Manchester United.

CELOTEN ČLANEK, V KATEREM RAZKRIVAMO TUDI ODŠKODNINO, KI JO BODO PREJELI DOMŽALČANI, SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike