Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Dejan Mitrović
Dejan Mitrović
0 24.06.2017 11:06:11

Senijad Ibričić v svojem prvem intervjuju kot član Domžal tudi o Zahovičevi potezi ...

Z zvezdnikom iz BiH in zdaj že nekdanjim članom Kopra smo se pogovarjali takoj po prvem treningu, ki ga je opravil z Domžalami, pojasnil nam je, zakaj se je odločil za prihod ob Kamniško Bistrico, razkril pa je še marsikaj zanimivega. Recimo to, kakšen je novi napadalec Maribora Jasmin Mešanović in kakšen posel je uspel Zlatku Zahoviću.

Zakaj ste se odločili za prihod v Domžale? Kaj vas je pritegnilo? 

Povedal vam bom povsem iskreno: zelo mi je všeč njihova zgodba. Nekako je podobna tisti iz Kopra. Seveda upam, da se ne bo končala na takšen način kot koprska. Vemo, da imajo Domžale vedno mlado ekipo, ki je v vrhu slovenskega nogometa. Ko so me klicali, so verjetno videli, kakšno vlogo sem imel v Kopru. Veliko sem pomagal mladim fantom. Tako na igrišču kot ob njem. Tudi ljudje iz Domžal so mi rekli, da bi lahko imel tukaj podobno vlogo. Zato sem se tudi odločil za prihod. Ugotovil sem, da so Domžale stabilen klub. Vedno poskušajo uveljaviti veliko mladih igralcev. Prišel sem, da bi jim pri tem pomagal. In da bi jim seveda poskušal pomagati priti do čim boljšega rezultata. Vemo, da trener Domžal Simon Rožman obožuje napadalni nogomet, zelo rad ga imam tudi jaz. Želje Domžal in moje želje so se skladale, tako da smo se zelo lepo dogovorili.
 
Če se s Koprom ne bi zgodilo, kar se je zgodilo, bi ostali v Kopru?
Zagotovo. Že prej sem govoril, da bi ostal v Kopru. Vse je bilo super. Stadion, ljudje v klubu, ljudje zunaj kluba, vse. Navsezadnje smo tudi dobro igrali. In odšel sem iz Kopra samo zato, ker klub ni dobil licence. Če bi jo dobil, bi vsekakor ostal. Všeč mi je bilo tudi podnebje, nanj sem se navadil v Splitu. Ob tem je bil blizu doma. A tudi Domžale so blizu. Seveda pa to ni pretehtalo. V Domžalah je odlično vzdušje, klub je profesionalno organiziran, vsakdo ve, kaj dela, tako da nisem veliko razmišljal, ko sem dobil ponudbo Domžal.
 
Bo vaš dober prijatelj Edin Džeko prišel tudi v Domžale na kakšno tekmo? Ali Domžale niso dovolj mondene zanj?
Mislim, da bo. (smeh) Zdaj bo imel še malce bližje. Prepričan sem, da bo prišel. O tem sploh ni dvoma. V prvi vrsti sva odlična prijatelja, veliko se druživa, velikokrat se obiščeva. Na obisku se še pogleda kakšno tekmo.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI

Članki iz rubrike