Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
0 24.06.2017 07:40:26

Nesrečni Miran Burgić: Spet sem v bolnišnici, razlog za to pa je tokrat vse prej kot prijetne narave!

Nikola Miljković
Mirana Burgića je med okrevanjem po poškodbi kolenskih vezi zaustavila huda neprijetnost.

Poklicali smo ga, da bi ga pobarali, ali se je že odločil glede nadaljevanja kariere, dobili pa odgovor, ki ga nikakor nismo pričakovali. "Sem v bolnišnici," je včeraj na naše veliko presenečenje razkril Miran Burgić, v pretekli sezoni najboljši strelec Gorice, ki je maja utrpel hudo poškodbo kolena.


Glede na to, da se je že pred tem odkrito spogledoval s koncem kariere, je bil marsikdo prepričan, da ga bo nevšečnost zgolj dokončno prepričala o tem, da bo kopačke obesil na klin. "Mirana poznam in vem, da se bo že iz same jeze in močne želje uspešno vrnil ter bo zdrav zaključil svojo kariero. Ta poškodba je zagotovo spremenila celoten položaj," je trener Gorice Miran Srebrnič tedaj vseeno izrazil prepričanje, da Burgić vendarle še ni rekel zadnje. No, nekaj tednov pozneje nas je zanimalo, ali je odločitev zdaj že sprejel, toda kot nam je pojasnil nekdanji reprezentant, je razmišljanje o nogometni karieri zadnje, kar se mu v teh dneh podi po glavi. "Vse skupaj se je nepričakovano zapletlo," je priznal 32-letni napadalec in pojasnil: "Po operaciji sem že začel rehabilitacijo, po nekje petih tednih mi je kar dobro kazalo. Toda potem sem staknil vnetje, in to bakterijsko!"

CELOTEN POGOVOR Z MIRANOM BURGIĆEM SI LAHKO PREBERETE V SOBOTNI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike