mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 23.06.2017 19:20:23

Se je Maribor odločil, da Zrinjskemu spelje igralca šele po žrebu v Nyonu? Štajerci pojasnjujejo ...

Drago Wernig - TAKA
Številni navijači Zrinjskega so prepričani, da je Zlatko Zahović Jasmina Mešanovića v klub pripeljal izključno zato, ker se bo Maribor s prvakom BiH pomeril v kvalifikacijah za ligo prvakov.

Jasminu Mešanoviću je sicer potekla - oziroma bi mu 30. junija - pogodba z Zrinjskim, zato seveda ni nujno, da bi 25-letni najboljši strelec prvaka BiH sploh zaigral na dvoboju z Mariborom, toda Mešanović se je bojda z vodstvom kluba dogovoril, da še za eno sezono sezono ostane pri Zrinjskem, če ne dobi ponudbe s tujine. 


A ponudba je prišla, poslal jo je Maribor in Mešanović je že novi član vijoličastih. Navijači Zrinjskega so v veliki meri prepričani, da je Zahović to potezo potegnil samo zato, ker se bosta Maribor in Zrinjski pomerila v kvalifikacijah za ligo prvakov, zdaj pa smo dobili odgovor iz vijoličastega tabora. 

Ponudil ga je predsednik Drago Cotar. "To je skrivnost, ki je ne smem izdati," je z nasmeškom na obrazu dejal prvi mož Maribora, in pristavil: "Iskali smo takšnega tipa napadalca. Jasmin je bil prost, zato smo izkoristili priložnost. Mislim, da zaradi tega ne bo nikakršnih zamer. Jasmin je bil prost igralec in se odločil za nas. Mogoče ima pa Zrinjski kakšnega dodatnega asa v rokavu. Mogoče pa so veseli, da je šel."

Članki iz rubrike