mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 21.06.2017 10:40:43

Razkrivamo: Maribor bo danes predstavil novega napadalca! V naslednji urah v Moravce prihaja ...

Drago Wernig - TAKA
Športni direktor vijoličastih naj bi našel naslednika Milivoja Novakovića.

Štirinajstkratni slovenski prvaki nadaljujejo priprave na ravnici. Darko Milanič in njegovi varovanci so se v začetku tedna preselili v svojo tradicionalno bazo v Moravske Toplice, za njimi je tudi že druga prijateljska preizkušnja. Po porazu z Osijekom pod Pohorjem so se v torek v Odrancih udarili s Škendijo, z makedonskim podprvakom so se razšli z izidom 1:1 (1:1).

Ne glede na rezultat so se vijoličasti predstavili v dokaj obetavni podobi, marsikaj zanimivega se je dogajalo tudi ob igrišču. In tako nam je prišlo na uho, da bodo Mariborčani kmalu predstavili novega napadalca. Bržčas že danes. Ni skrivnost, da Zlatko Zahović že dolgo išče primerno rešitev, po naših informacijah jo je zdaj našel.

Pred dnevi smo poročali, da naj bi bil blizu prihoda v Ljudski vrt Lucielmo Palhano Soares, bolj znan pod imenom Lucio Maranhao. Gre za 28-letnega Brazilca, ki je trenutno član izraelskega prvaka Hapoela Be'er Sheve, v spomladanskem delu prejšnje sezone pa je bil posojen k še enemu izraelskemu prvoligašu Ashdodu. Toda zdi se, da se ta zgodba vendarle naj ne bi uresničila. Dobili smo namig, da sta se kluba že dogovorila o vseh podrobnosti, glede tega ni bilo nikakršnih zapletov, a naj bi si igralec v pričakovanju še kakšne ponudbe kupoval čas, na kar pod Kalvarijo niso želeli privoliti. Ker napadalca potrebujejo takoj in zdaj, zanesljiv vir pa nam je prišepnil, da so ga tudi dobili. Kdo je skrivnostni mož, nam ni sicer uspelo izvedeti, zato pa naj ne bi bilo nobenega dvoma več, da naj bi se že popoldne pridružil ekipi v Moravskih Toplicah. V naslednjih urah neznank ne bi smelo več biti ...

Članki iz rubrike