Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 20.06.2017 13:00:57

Čudežno preživel grozljivo prometno nesrečo v Mariboru, zdaj pred podpisom nove pogodbe

Obetavni branilec pred novim izzivom.

Nogometaši Gorice so v ponedeljek izvedeli ime nasprotnika v prvem krogu kvalifikacij za ligo Europa. Ples kroglic v Nyonu jim je namenil armenski Širak, ki je gotovo premagljiv, v primeru želenega uspeha bodo Miran Srebrnič in njegovi varovanci v drugem kvalifikacijskem krogu udarili z grškim Panioniosom.

Medtem priprave minevajo po predvidenem programu. "Fantje so zelo zagnani, dobro delamo, glede tega res nimam nikakršnih pripomb," pravi goriški strateg, ki je na treningih pozdravil tudi dva nova obraza. Prvi je Klemen Nemanić iz Doba, drugi pa Žiga Lipušček, s katerim naj bi bili vodilni možje kluba po naših informacijah tik pred sklenitvijo sodelovanja.

lipuscek dw
Drago Wernig - TAKA
Gre za 20-letnega primorskega branilca, ki je bil član mlajših selekcij vijoličastih in B-ekipe iz Ljudskega vrta, lanskega 2. avgusta pa je bil udeležen v grozljivi prometni nesreči, v kateri sta izgubila življenje njegova soigralca Damjan Marjanović in Zoran Baljak, Ljubo Moravac pa je bil hudo poškodovan, ostal je brez roke. Žiga Lipušček na srečo in čudežno ni utrpel hujših posledic, a je po tragediji kakopak potreboval nekaj časa, da preboli vse skupaj, se spet postavi na noge, zbere misli in dovolj energije za nadaljevanje življenjske in športne poti. Vrnil se je v mariborsko B-ekipo, v kateri je končal prejšnjo sezono, naslednja postaja bo torej očitno Gorica.

Članki iz rubrike