Mobilna verzija
nu
nu

Zlatko Zahović izjemno samozavestno in kot vedno brez dlake na jeziku: Zrinjski? Maribor ne bo dovolil ...

Drago Wernig - TAKA

Maribor se bo v drugem krogu kvalifikacij za ligo prvakov pomeril s starim znancem. Tekmec bo prvak BiH Zrinjski, Zlatko Zahović pa dvoboj pričakuje zelo optimistično razpoložen.

Vijoličasti so se z Zrinjskim v drugem krogu kvalifikacij za ligo prvakov že pomerili pred tremi leti. In spomini na takratna obračuna so zelo pozitivni. Maribor je takrat na prvem dvoboju iztržil rezultat 0:0, doma zmagal z 2:0 in napredoval. V tisti sezoni se je uvrstil tudi v skupinski del lige prvakov. 

"Zahteven žreb, predstavniki naše nekdanje skupne države imajo vedno v svojih vrstah odlične igralce. Imamo prijetne spomine izpred treh let v vseh pogledih in se veselimo srečanja z našimi športnimi prijatelji," se je na žreb odzval športni direktor Maribora Zlatko Zahović

"
Od leta 2014 je Zrinjski naš prijateljski klub, v klubu so se izkazali z džentlmenskim odnosom in nas lepo sprejeli. Njihovi navijači vedno pripravijo pravo nogometno ozračje, obeta se lepa tekma v Mostarju," je nadaljeval najboljši strelec v zgodovini slovenske reprezentance, nato pa zaključil v svojem slogu: "Spoštujemo nasprotnike, toda igrišče je nekaj drugega. Naredili bomo vse za temeljito pripravo, Maribor ne bo dovolil nobenega presenečenja."