franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

dm
dm
0 27.05.2017 09:11:19

Agim Ibraimi spet v Mariboru? Vprašali smo njegovega agenta in takole pravi ...

Po štajerski prestolnici so se v zadnjih dneh razširile govorice, da bi lahko Maribor pred naslednjo sezono dobil odlično, a zelo presenetljivo okrepitev – Agima Ibraimija.

O možni vrnitvi makedonskega reprezentanta v Ljudski vrt so pisali nekateri spletni portali. Tako so pri Snportalu zapisali, da "naj bi Zlatko Zahović storil še korak naprej pri opravičilu", na spletni strani Slovenskih novic pa je pisalo: "Morda sta zdaj le zakopala bojno sekiro in bi Ibraimi, ki se mu je predsednik Olimpije Milan Mandarić po začetnem navdušenju odrekel na ljubo navijačev, vnovič oblekel vijolično desetko."

Jasno, šli smo po sledi govoric in vse skupaj preverili kar pri Ibraimijevem agentu Željku Bubalu. "Prosim? Prvič slišim. Z menoj ali z Agimom se ni pogovarjal nihče iz NK Maribor. Ne Zahović ne kdorkoli drug," je Bubalo zanikal govorice.



Čeprav je Ibraimi pred dnevi v ekskluzivnem intervjuju za EkipoSN potrdil, da do Zahovića ne goji nikakršnih zamer in da bi resno razmislil, če bi na njegov naslov znova prišla ponudba iz Ljudskega vrta, pa ne gre pričakovati, da se bo 28-letni makedonski vezist še kdaj znašel pod Kalvarijo. Vsaj ne v vijoličastem dresu.

Morda ga bomo na slovenskih zelenicah videli v zeleno-belem dresu Olimpije, navsezadnje ima Ibraimi še vedno na mizi ponudbo Ljubljančanov – četudi Milan Mandarić vse skupaj zanika, kdo ve, morda ga je strah odziva navijačev –, toda vseeno je veliko bolj uresničljiva možnost, da bo nekdanja mariborska desetica svojo kariero še naprej nadaljevala zunaj Slovenije.

Članki iz rubrike