favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 23.05.2017 20:13:34

Kaj se dogaja v Ljudskem vrtu? Zanesljiv vir: Obetajo se bombe!

Drago Wernig - TAKA
Vse kaže, da bo poletno kadrovanje pod Kalvarijo zelo živahno.

Mariborčani so danes razkrili, da so podpisali nove pogodbe s tremi igralci, in sicer z Jasminom Handanovićem, Aleksandrom Rajčevićem in Luko Zahovićem. "Druge novosti sledijo v prihodnjih dneh in tednih. Maribor ima zadeve že pripravljene," je ob tem med drugim pristavil športni direktor Zlatko Zahović.

In pripravljeno naj bi bilo marsikaj, trenutna podoba relativne zaspanosti glede kadrovanja naj bi bila le navidezna. Še več, zanesljiv vir nam je prišepnil, da se menda obeta zares zelo razgibano dogajanje tako glede prihodov kot odhodov, nad katerim bo marsikdo presenečen. Ali kot radi pravimo – bombe.

Po teh navedbah je nova pogodba z Luko Zahovićem bolj ali manj namenjena izboljšanju pogajalskega izhodišča za njegov vnovičen odhod v tujino. Mladi napadalec naj bi bil pred izhodnimi vrati Ljudskega vrta, vijoličasti si obetajo lep zaslužek, blizu selitve izven slovenskih meja je bojda tudi Blaž Vrhovec. Več podrobnosti nam za zdaj ni uspelo izvedeti, zato pa nam je prišlo na uho, da naj bi klubske barve skoraj gotovo zamenjal eden od najbolj obetavnih fantov iz mlajših selekcij. O tem smo v preteklem obdobju že poročali, zdaj naj bi bilo vse skupaj tik pred realizacijo. Prestop naj bi bil zelo odmeven in bi vijoličastim navrgel odškodnino s sedemmestno številko.

Denarja bi potemtakem moralo biti dovolj in do nas je pricurljalo, da naj bi imel Darko Milanič v prihodnji sezoni na voljo vsaj tri nove obraze oziroma igralce, ki bodo močno spremenili podobo trenutne zasedbe. Kakopak z namenom čim boljših dosežkov na mednarodnem prizorišču. Je z nekaj sreče mogoč vnovični naskok na ligo prvakov? Športni direktor je menda trdno odločen narediti vse, da bi se to zares zgodilo, hkrati naj bi že poleti okrepil tudi mladinsko ekipo. Pod Kalvarijo naj bi prišlo nekaj obetavnih fantov z vseh koncev Slovenije. Ni kaj, poletje bo očitno zelo vroče ...

Članki iz rubrike