Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 20.05.2017 14:24:07

Bo Ibraimi okrepil Olimpijo? Mandarić je brez ovinkarjenja povedal vse!

Tit Košir
Že kar nekaj časa se šušlja, da naj bi Agimi Ibraimi okrepil ljubljansko Olimpijo, njen predsednik pa je sedaj jasno in glasno povedal, kaj si o tem misli on.

V obširnem intervjuju za portal rtvslo.si je Milan Mandarić je povedal marsikaj zanimivega glede načrtov ljubljanskega kluba za prihodnjo sezono. Potrdil je, da si Rok Vodišek, Nemanja Mitrović in Daniel Miškić želijo oditi v tujino, kjer zanje interes dejansko vlada, razkril pa je tudi, kako prenovo bo Olimpija doživela v naslednjih tednih in mesecih. »Mi delamo na tem, da pripeljemo 3 ali 4 nove igralce, kajti zagotoviti moramo nadomestilo za te, ki jih bomo morda izgubili. Temu posvečamo veliko pozornosti in že imamo izbrane igralce, ki jih bomo pripeljali konec junija oziroma začetek julija,« je za rtvslo.si povedal Mandarić.

Poudaril je, da med temi igralci ni Agima Ibraimija, saj da Makedonec Ljubljančanov sploh ne zanima. Se je z njim sploh kaj pogovarjal? »Videla sva se na tekmi med Olimpijo in Domžalami, prišel me je pozdravit, izmenjala sva nekaj vljudnostnih besed, to pa je tudi vse. Pri igralcih, o katerih sem govoril, ne gre za naše bivše igralce. Ibraimija zelo spoštujem kot igralca, ampak ga ni v naših načrtih,« poudarja Mandarić.

Brez ovinkarjenja je povedal tudi, koliko Olimpija zapravi za letošnjo ekipo. »V letošnji sezoni bomo porabili 5 oziroma 6 milijonov evrov, od tega 3 milijone za igralce. V to so vključene plače, dodatki, premije, ki pa bodo letos veliko nižje kot lani,« je zaključil Mandarić.

Celoten intervju si lahko preberete na tej povezavi.

Članki iz rubrike